Velas (VLX) Token Nedir? Velas (VLX) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Velas, şeffaf, topluluk odaklı ve merkezi olmayan bir ürün ve hizmet ekosistemi oluşturmak için Blockchain ve yenilikçi AI teknolojilerini birleştirir. Sosyal ihtiyaçları fark eden ve endüstri standardı olmayı hedefleyen Velas, üzerine inşa edilecek binlerce uygulama ve hizmete uygun bir blok zinciri platformu olarak tasarlanmıştır. Bu, sektördeki en güvenli ve en hızlı platform olmasıyla sağlanır.

Velas (VLX) Nedir?
Velas, yapay zeka destekli Delegated Proof-of-Stake (AIDPOS) blok zinciri, açık kaynak platformu ve merkezi olmayan ürünlerin geniş ölçekli ekosistemidir. Ekosistemimizin kalbinde, performansını optimize ederek ve diğer ürünlerin çalışmasına yardımcı olarak blok zincirinden yararlanan AI teknolojisi bulunur.

Yakın zamanda CV VC ve PWC raporuna göre en iyi 23 kripto vadisi şirketinden biri seçilen Velas, genellikle kripto para birimleriyle birlikte gelen ölçekleme ve kullanılabilirlik sorunlarını ortadan kaldırmak için tasarlandı.

Velas'ın Kurucuları Kimdir?
Velas Network AG
, İsviçre merkezli bir ekosistem girişimidir. Önde gelen bir blockchain ve kripto girişimcisi ve yatırımcısı olan Kanada vatandaşı Alex Alexandrov tarafından 2019 yılında kuruldu . Aynı zamanda CoinPayments'ın da kurucusudur --- kripto para birimleri için dünyanın 1 numaralı ödeme ağ geçidi; Mind AI danışmanı ve yatırımcısı --- tanınmış bir Kore AI başlangıcı. Alex, FBI, Europol ve birkaç ulusal hükümete teknoloji, siber güvenlik, blok zinciri ve yapay zeka uygulaması konusunda danışmanlık yapıyor.

Velas'ı Benzersiz Yapan Nedir?
EVM - Ethereum yığını üzerine kurulu tüm akıllı sözleşmeleri ve dApp'leri destekler.

Anında, düşük maliyetli işlemler - maliyetin çok altında son derece verimli performans.

Velas Hesabı - kullanıcılarımızın güvenliğinden ödün vermeden blok zinciri uygulamalarıyla Google hesabı ve PayPal benzeri kolaylık düzeyinde etkileşimi kolaylaştıran şifresiz çözüm.

Erişim Yönetimi - kullanıcıların birden çok şifreleme türü kullanarak IPFS'deki dosyalara erişimi kontrol etmelerini sağlayan merkezi olmayan bir erişim yönetim sistemi.

Velas Vault - sırları ve özel anahtarları saklamak için yeni bir çözüm. Bu, diğer blok zincirlerine (BTC, ETH, ERC-20, vb.) özgü varlıkların merkezi olmayan saklama çözümleri gibi çeşitli kullanım durumlarına olanak tanır.

Velas Cüzdan - stake etme işlevine sahip çok para birimli Cüzdan.

MicroApps - Velas yakında yalnızca kodun (mantık) zincir üzerinde değil, aynı zamanda kullanıcı arayüzünün de depolandığı platformlar arası merkezi olmayan uygulamaları destekleyecektir.

Velas Ağı Nasıl Güvenlidir?
Şu anda sektörde bir ikilem var - blok zinciri nasıl hem güvenli hem de ölçeklenebilir hale getirilir. Bu nedenle Velas, sistemde bir saldırı devam ederken blok zincirini yavaşlatarak ve ağda kötü niyetli bir davranış olmadığında sistemi hızlandırarak bilinen saldırıları önlemek için ek bir katman olarak bir AI modülü eklemek için çalışıyor.

AIDPoS olarak bilinen yeni bir fikir birliği sistemi, hız, verim ve güvenlik arasında optimum dengeyi elde etmek için Velas blok zincirini değişen koşullara otomatik olarak uyarlamak için makine öğrenimini kullanacak ve her zaman maksimum performans ve esneklik sağlayacak.

Dolaşımda Kaç VLX Var?
Velas AIDPoS
konsensüsü DPoS ekonomisine dayanmaktadır ve AI, tokenomikleri hiç etkilemez. Katılımcılara birbirleriyle etkileşim için en uygun koşulları sağlamak ve onları ağın yararına hareket etmeye motive etmek için bir dizi kural oluşturulmuştur.

Temel VLX metrikleri:

Toplam arz - 2.124.380.663 VLX

Dolaşan Besleme - 2.124.380.663 VLX

Enflasyon oranı - %8

VLX Ne İçin Kullanılabilir?
Velas jeton (VLX)
işlemler, ödemeler, ücretler ve Proof-of-Stake konsensüsünü desteklemek için kullanılır. Staking, blok üreticilerinin (onaylayıcılar ve yetki verenler) işlem mutabakatı sağlamasına ve dürüst blok üretimi için stake teşvikleri almasına olanak tanır.

Token adı: Velas
Token sembolü: VLX

Web Sitesi: https://www.velas.com/

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Velas (VLX) Token nereden satın alabilirim?

Velas (VLX) Token Nereden Satın Alabilirim

Velas (VLX) Token NEREDEN ALINIR?

Velas (VLX) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Velas (VLX) Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak