UNQ Club (UNQ) Token Nedir? UNQ Club (UNQ) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

UNQ, NFT ile ilgili ürünlerden oluşan bir ekosistemdir - NFT toplayıcıları için kodsuz bir sahiplik DAO platformu olan UNQ.Club; 10.000 gelişen NFT'den oluşan bir koleksiyon olan UNQ Universe; ve tüm NFT'lere fayda sağlayan stratejik bir oyun olan UNQ World. NFT'lerin şu anda piyasada mevcut olanın ötesinde çok fazla potansiyele sahip olabileceğine inanıyoruz, ancak bir sonraki seviyeye ulaşmak için alıcılara ve koleksiyonculara ilgili altyapı ve araçları sağlamak zorunludur. Bu nedenle, NFT alıcılarını ve koleksiyoncularını hedefleyen ve işlerini kolaylaştıran bir ürün ekosistemi oluşturuyoruz.

UNQ CLUB, topluluklar oluşturmalarına, NFT'lerini fon toplamalarına ve bunları farklı blokajlar ve protokollerde kullanmalarına yardımcı olmak için tasarlanmış NFT toplayıcıları için merkezi olmayan bir platformdur. Platform, Ethereum, BSC ve diğer zincirlere dağıtılan kulüp kontrol sözleşmeleriyle Solana ağına dayanmaktadır. farklı blok zincirleri arasında sorunsuz etkileşime izin verir.

UNQ, aşağıdakiler için kullanılan yerel yardımcı program belirtecidir:

Platform içinde işlem yapma UNQ kulüplerinde Platform yönetimi İçerik oluşturucuları ve kulüp küratörlerini ödüllendirme

Ekosistem şunlardan oluşur:

UNQ CLUB: Küratörlerin ihtiyaçlarına uygun bir kulüp oluşturmaları için bir araç seti. Birden çok kural ve seçenekten oluşan bir DAO gibidir. UNQ Universe NFT'leri: Universe NFT'leri, yüksek fayda sağlayan ve yenilikçi NFT'ler üretmeye yönelik tek yeni para basma standardıdır. Basit bir deyişle, proje geliştirme için bir gelir akışı yaratmaya izin veren Wolfram fizik projesine dayalı NFT'ler geliştiriyorlar. UNQ WORLD: Tüm NFT'lere fayda sağlamaya yönelik bir play2earn oyunu. Yeni nesil bir oyun ekosistemi yaratmaya odaklanan UNQ's Club ve evren NFT'lerinin bir birleşimidir.

Dolaşımda Kaç UNQ Tokeni Var?

UNQ CLUB, ana ağını toplam dolaşımda 500 milyon UNQ jetonu ile 2022'nin ilk çeyreğinde başlatmayı planlıyor.

NFT Market, geçtiğimiz yıl boyunca muazzam bir büyüme yaşadı. son birkaç ay. Ağustos ayında ticaret hacmi tüm zincirler ve pazar yerleri 4 milyara yakındı. Yıl başından itibaren % 3000 büyüme. de
Aynı zamanda, DeFi TVL %250 büyüdü ve toplam kripto piyasa değeri de % 250. Aynı şey diğer metrikler için de geçerlidir. Kullanıcı tabanı biraz arttı % 2000 ve ortalama fiyat - % 1000.

Token adı: UNQ.Club
Token sembolü: UNQ

Web sitesi: https://unq.club/

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

UNQ.Club (UNQ) Token nereden satın alabilirim?

UNQ.Club (UNQ) Token Nasıl Satın Alabilirim

UNQ.Club (UNQ) Token NEREDEN ALINIR?

UNQ.Club (UNQ) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP UNQ.Club (UNQ) Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Gate.İo Puanlar Ne İşe Yarıyor? Gate.io Borsası Nasıl Kullanılır?

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak