Umee (UMEE) Token Nedir? Umee Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Umee, blok zincirleri arasında bağlantı kuran çapraz zincirli bir DeFi merkezidir. Temel katman blok zinciri olarak, zincirler arası kaldıraç ve likiditeye erişmek için Umee'nin üzerine uygulamalar ve para lego ilkelleri oluşturulabilir. Umee Blockchain, Cosmos ekosistemi, Ethereum ağı, yan zincir mimarileri, ikinci katman ölçekleme çözümleri ve alternatif temel katman protokolleri ile Tendermint Proof of Stake protokolü için birlikte çalışabilirliği kolaylaştırır. Umee, çeşitli ekosistemleri birbirine bağlayan ve en üstte yeni finansal ürünler geliştiren zincirler arası bir DeFi merkezi olarak hareket etmeye hazırlanıyor. Umee, 2. katman ölçekleme çözümleri, yan zincir mimarileri, toplama ekosisteminden araçlar ve blok zinciri ağları arasında bağlantı kurmak için alternatif temel katman protokolleri gibi araçları içerir. DeFi Merkezimizde,

UMEE, Umee blok zincirinin yerel kripto para birimi belirtecidir.

Temel katman blok zinciri olarak, zincirler arası kaldıraç ve likiditeye erişmek için Umee'nin üzerine uygulamalar ve para lego ilkelleri oluşturulabilir. Umee Blockchain, Cosmos ekosistemi, Ethereum ağı, yan zincir mimarileri, ikinci katman ölçekleme çözümleri ve alternatif temel katman protokolleri arasında birlikte çalışabilirliği kolaylaştırır. Bir Cosmos SDK blok zinciri olarak Umee Network, 1. Günden itibaren Terra, Crypto.com, Binance Chain, Osmosis, Secret Network ve 30'dan fazla zincir ve Ethereum dahil olmak üzere blok zincirlerle birlikte çalışabilir.

Umee, DeFi'de var olan üç ana konuyu ele almak için oluşturuldu:

1) Müstakil Getiriler

2) Konsantre Sistematik Riskler

3) İzole Sermaye

Umee, birbirine bağlanan blok zincirlerine yönelik köprüleme çözümleri kullanarak ve daha iyi sermaye verimliliğini teşvik ederek blok zincirleri arasındaki doğal siloları kırmayı planlıyor. Nihai hedefler, zincirler arası borç verme ve ödünç alma, çok zincirli bahis ve delegasyonların yanı sıra zincirler arası net oranları sağlamak olacaktır.

Umee belirteci öncelikle doğrulayıcı altyapısı, ağ ücretleri ve Umee blok zincirinde Hisse Kanıtı Konsensüsü ve protokol yönetişimi için kullanılır.

Token adı: Umee
Token sembolü: UMEE

Web sitesi: https://www.umee.cc/

Umee Token nereden satın alabilirim?

Umee Token NEREDEN ALINIR?

Umee Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Umee Token  ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak