Trust Wallet (TWT) Token Nedir? Trust Wallet (TWT) Yorumları

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Trust Wallet, kripto varlıklarınız için çok güvenli bir cüzdan uygulamasıdır. Akıllı telefonunuzu adeta bir hardware cüzdana dönüştüren Trust Wallet, güvenlik anahtarınızı telefonunuzun hafızasında saklar, herhangi bir ağda bulundurmaz. Ayrıca Trust Wallet uygulamasını indirip kurarken, hiçbir şekilde kişisel veri talep edilmez. Bu sayede üst düzey güvenlik sunan Trust Wallet, NFT Token’ler için dahi en güvenli saklama yöntemi olarak kabul edilmektedir.

Referans göstererek % 20 komisyon indirimli Binance üyeliği için TIKLAYINIZ

Trust Wallet Nedir?
Android veya IOS üzerinden indirebileceğiniz, Binance’nin satın olmuş olduğu ilk startuptur. Coin veya tokenlerinizi saklamak isterseniz Trust Wallet’ten yardım alabilirsiniz. Ayrıca satın alma işlemleriniz için, transfer işlemleriniz için, takas içinde Trust Wallet’ten yararlanabilirsiniz. Merkezi olmayan uygulamalar içinde bir tarayıcı görevi üstlenebilir.

Binance kurucularının almış oldukları ortak karar neticesinde en güvenilir ve en basit cüzdan olarak seçilmiştir. Güvenliğin ön planda tutulduğu Trust Wallet’te IOS üzerinde açık kaynak sistemini kullanmaktadır. Android için ise durum farklıdır. Trust Wallet resmi sitesinde bu durum için şöyle bir açıklama yapmaktadır; Android telefonlarda yer alan Google Play Store uygulaması herhangi bir izne taabi tutulmadan uygulama yükleyebiliyor. Tamamen dolandırıcılardan android kullanıcılarını korumak için kapalı kaynak sisteminden yararlanılmaktadır.

Trust Wallet’ın, Cold Wallet olmasından ötürü herhangi bir hack riski bulunmamaktadır. Cold Wallet cüzdanları tercih etmenizi öneririz.

Trust Wallet Nasıl Açılır?

  • Google Play Store veya App Store üzerinden Trust Wallet uygulamasını indiriniz. Uygulamayı açın.
  • Yeni Bir Cüzdan Oluştur butonuna bastıktan sonra karşınıza gelen ekrana onay verip Devam Et butonuna basın.
  • ÖNEMLİ! Burada sizden onayınızı istediği 12 ifade için onay verdikten sonra hiçbir şekilde kaybetmemelisiniz. Tamamen merkeziyetsiz bir platform olmasından dolayı bu ifadeleri kaybederseniz içinde 14 milyonunuz dahi olsa Trust Wallet dahil hiç kimse erişim sağlayamaz.
  • Karşınıza gelen 12 ifadeyi bilgisayara veya telefonunuza kaydetmenizi önermiyoruz. Bir kağıda not alın ve kağıdı kaybetmeyin. Devam butonuna basınız.
  • Sizden bu 12 ifadeyi doğrulamak amaçlı ekrana girmeniz istenecektir. Girin ve Devam butonuna basın.
  • Trust Wallet cüzdanınız tamamlanmıştır.

Trust Wallet ne işe yarar?
Binance tarafından satın alınan Trust Wallet, sadece cüzdan değil aslında bir nevi borsa hizmeti de sunar. Cüzdan üzerinden kripto paralarınızı saklama, takas etme ve gönderme dışında satın alma ve stake etme (faize yatırma) imkanı da vardır. Trust Wallet, BTC, LTC, ETH, BNB, Ripple, XLM, DASH, TRON, DOT, Tezos, Cosmos, KAVA ve Dogecoin gibi birçok farklı kripto para birimini destekler. Kullanıcılar cüzdanlarında bulunan kripto varlıklarını stake ederek faiz kazanırlar.

Trust Wallet Token (TWT Coin), cüzdan uygulamasının kendi kripto parasıdır. Binance Smart Chain altyapısıyla oluşturulan Trust Wallet Token (TWT Coin), fazla arzdan kaynaklanan enflasyonun önüne geçmek için proje geliştiricileri tarafından yüksek miktarlarda yakılmaktadır. Toplam arzı 1 milyar adet olarak açıklanan Trust Wallet Token (TWT Coin), şu an 250 milyon adetle dolaşımdadır ve toplam piyasa değeri 139 Milyon Dolar olarak ölçülmektedir. 553 Milyon Amerikan Doları pazar potansiyeline sahip olan Trust Wallet Token (TWT Coin), yazı yayına hazırlandığında 1 TWT = 0.55 Amerikan Doları değerindeydi. 2021 Şubat ayında en yüksek değeri olan 0.87 Amerikan Doları fiyatını gören Trust Wallet Token (TWT Coin), Trust Wallet Token (TWT) coin, Türk borsaları arasında listelenmezken, yurtdışında Binance, Hotbit, Gate.io, Pancakeswap, Julswap, Binance DEX gibi büyük borsalardan ve Trust Wallet cüzdanı üzerinden satın alınabilmektedir.

Referans göstererek % 20 komisyon indirimli Binance üyeliği için TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak