TKO Coin Geleceği 2021 – TKO Coin Alınır Mı?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

TKO Coin Yorum

Referans göstererek % 20 komisyon indirimli Binance üyeliği için TIKLAYINIZ


TKO Coin diğer kripto para birimlerinden farklı bir token modeline sahip olduğu için, TKO Coin Yorum verileri yatırımcılar tarafından bir hayli önemseniyor. Bunun yanı sıra üretici olan Tokocrypto’nun NFT Arcade adında adında bir Pazar yerine sahip olması, NFT işlemleri için kullanılan platformlardan kendisini ayıran bir özellik. TKO’yu benzerlerinden ayıran özelliklere değinmemiz gerekirse,

  • Farklı bir Pazar yerine sahip olması
  • Yeni bir tokken modeli ile işlem görmesi diyebiliriz.

Endonezya’nın en büyük hacimli borsası olan Tokocrypto, kendi coin’i olan Toko Coin'i piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Normal bir Launchpad satışı olarak yapılacak olan TKO coin arzında, Binance borsasında BNB bakiyesi olanlara, BNB bakiyeleri oranında TKO coin’i açılış fiyatından yani 10 cent’ten alma imkanı sağlanacak.

Peki TKO Coin nedir? 

TOKO CRYPTO (TKO) COİN NEDİR?


Tokocrypto’nun aslında bir kriptop ara borsası olduğu görülüyor. Endonezya merkezli kripto para borsasının diğer borsa tokenlerine göre eşsiz bir token modeline sahip olduğu vurgulanıyor.

Endonezya’da ticari hacim açısından rekor kıran Tokocrypto’nun kendi kripto para birimi olan TKO’ya ek olarak bir de BIDR isimli stablecoin’in piyasaya sürüleceği vurgulanıyor.

Kullanıcılar TKO platformu üzerinde ise BIDR işlem çiftleri ile hem DeFi dünyasına hem de geleneksel finans dünyasına ulaşabilecek.

Tokocrypto’nun en çok dikkat çeken yanının ise NFT Arcade isimli Endonezya’da türünün ilk örneği platformu olduğu görülüyor. NFT sektörü odaklı bu girişim, dijital koleksiyon ürünleri ve direkt olarak NFT’lere ev sahipliği yapacak.

TKO COİN NASIL ALINIR?

Referans göstererek % 20 komisyon indirimli Binance üyeliği için TIKLAYINIZ


Binance borsasında 1 Nisan-7 Nisan arasında spot ya da stake olarak BNB bakiyesi bulunanlar öncelikli alım hakkına sahip olacak. Bunun için Binance tarafından, yatırımcıların 7 günlük ortalama BNB bakiyelerine bakılacak.

Bir Binance kullanıcısı, en fazla 20 bin Dolar tutarında TKO coin alabilecek.

TKO COİN NE KADAR?


TKO coin, Binance borsası üzerinde 0,10 Dolar yani 10 Cent fiyatla öncelikli olarak satılacak.

0,10 Dolar’lık açılış fiyatlandırmasının hemen ardından TKO coin fiyatlarının hızla artması yani pump yapması bekleniyor.

Bazı analistler, aynı gün fiyatın 1 Dolar ve üstüne çıkmasının sürpriz olmayacağını, yani TKO coin’in yatırımcılarına bir günde 10 kattan fazla kazandırabileceğini söylüyor.

Referans göstererek % 20 komisyon indirimli Binance üyeliği için TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak