ThunderCore (TT) Token Nedir? ThunderCore (TT) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

ThunderCore, 4.000+ TPS, bir saniyeden kısa onay süreleri ve 0,00001 ABD Dolarından daha düşük maliyetli düşük gaz ücretleri ile güvenli, yüksek performanslı, EVM uyumlu bir genel blok zinciridir. 260 milyondan fazla işlem ve 4,9 milyon adres ile kullanıcılar, ThunderCore ekosistemi, kripto para birimine yeni başlayanlar için tasarlanmış tek duraklı bir kripto cüzdan çözümü olan ThunderCore Hub'ı kullanıyor. 400.000'den fazla MAU'ya sahiptir. Zincirde, kullanıcıların likidite sağlamasına ve %100'den fazla APR kazanmasına olanak tanıyan DEX TTSwap gibi gelir getiren fırsatlar da vardır. Önemli yatırımcılar arasında Pantera, MetaStable, FBG, ZhenFund bulunmaktadır. , Hashed, Huobi Capital, Draper Dragon, Kenetic ve Electric Capital.

ThunderCore, kendi yerel para birimi Thunder Token ile güvenli, yüksek performanslı, EVM uyumlu bir genel blok zinciridir. Şirket, 2017 yılında Silikon Vadisi'nde Chris Wang ve bu alandaki en iyi araştırmacılar ve mühendisler tarafından kuruldu. PaLa adı verilen ölçeklenebilirlik "trilemmasının" üstesinden gelen çığır açan bir konsensüs protokolü ile ThunderCore ağı, 4.000+ TPS, bir saniyeden kısa onay süreleri ve bir dolardan daha az maliyetli (<0.00001$) düşük gaz ücretleri sunarak, merkezi olmayan uygulamalar sağlar. güvenlik ve ölçeklenebilirlik. Açıkçası, ThunderCore DApp'ler her hafta oyun ve kumar kategorisi çizelgelerine hükmediyor, DApp'lerin platformda ölçeklendirmesinin ne kadar kolay olduğunun gerçek bir kanıtı. ThunderCore ayrıca, diğer blok zincirlerinde (örn. Ethereum, BSC, HECO), ThunderCore Bridge adı verilen bir çapraz zincir mekanizması aracılığıyla birbirleri arasında değiştirilebilir. ThunderCore, kullanılabilirlik zorluklarını çözerek ve yeni bir güvenilirlik ve güvenlik standardı belirleyerek, blok zinciri teknolojisine geniş çapta adaptasyon sağlama çabalarına öncülük ediyor. Şu anda, 18'den fazla ülkeye yayılan uluslararası bir kullanıcı tabanı ile ThunderCore, ağında 4 milyondan fazla toplam adres ve 180 milyon işlem topladı.

ThunderCore, devrim niteliğindeki teknolojiyi kitlelere ulaştırmak için deneyimli mühendisler, girişimciler ve profesyonellerden oluşan küresel ekibini konuşlandırmaya kararlı, Blockchain teknolojisinin gerçek faydalarının somut ve mevcut olduğu bir dünya inşa ermeye hazır bir şirkettir.

ThunderCore Hub Nedir
ThunderCore Hub, tam DApp tarayıcı özelliğine sahip güvenli ve kullanımı kolay bir kripto cüzdanıdır. Varlıklarınızı yönetmeye ve yalnızca ThunderCore’un yüksek performanslı blok zincirinde mümkün olan hızlı, ölçeklenebilir, kullanıcı merkezli, merkeziyetçi uygulamaları deneyimlemeye yarayan kripto para cüzdanıdır.

Thunder Token (Coin) Nedir
Thunder Token  ThunderCore Hub cüzdanına ait token, dijital para birimidir. Binance smart chain altyapısını kullanmaktadır, bu nedenle Binance borsasında listelenme olasılığı bulunmaktadır. Binance destekli projeler her zaman kendini aşma potansiyeline sahiptir. Sizlerde görüşlerinizi yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

Token adı: ThunderCore
Token sembolü: TT

Web sitesi: https://www.thundercore.com

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ThunderCore (TT) Token nereden satın alabilirim?

ThunderCore (TT) Token Nasıl Satın Alabilirim

ThunderCore (TT) Token NEREDEN ALINIR?

ThunderCore (TT) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP ThunderCore (TT) Token  ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Gate.İo Puanlar Ne İşe Yarıyor? Gate.io Borsası Nasıl Kullanılır?

Anahtar Kelimeler:
ThunderCoreThunderCore NedirThunderCore Coin NedirThunderCore Token NedirThunderCore CoinThunderCore TokenThunderCore GeleceğiThunderCore Hangi BorsadaThunder CoreThunder Core Token NedirThunderCore GateioThunderCore BinanceTTTT Token NedirTT Coin NedirTT GeleceğiTT Hangi BorsadaTT UsdtTT BUSDTT USDGTT BNBTTTRYTT EUROTT BTCTT ETHTTUSDTTT TRYThunderCore TTThunderCore TT TOKENThunderCore TT COINThunderCore (TT)ThunderCore (TT) CoinThunderCore (TT) TokenThunderCore (TT) Token NedirThunderCore (TT) Coin NedirThunderCore (TT) Coin GeleceğiThunderCore (TT) Token GeleceğiThunderCore TT Coin NedirThunderCore HubThunderCore (TT) Token nereden Satın Alabilirim?ThunderCore (TT) Token nereden Alabilirim?ThunderCore (TT) Token Nasıl Satın AlabilirimThunderCore (TT) Token Nasıl AlabilirimThunderCore (TT) Token NEREDEN ALINIR?Thunder Token (TT) CüzdanıThunder Token (TT) FiyatıThunderCore (TT) NedirThunderCore (TT) FiyatıThunder Token (TT) Coin NedirThunderCore Nasıl Para KazanılırThunder Token NedirTT Token Hangi BorsadaThunder Core TT Coin NedirNasıl Ve Nereden Alınır Thunder Token TTNasıl Ve Nereden Alınır Thunder TokenNasıl Ve Nereden Alınır TTThunder TürkiyeThunder Token Kaç TLThunder Token KazanmaThunder Token BinanceThunder Token GateThunder Token EkşiThunder Token Hangi BorsadaThundercore.comThunder Core NedirThunder Token (Coin) Değeri – FiyatıThunder Token (Coin) DeğeriThunder Token (Coin) FiyatıThunderCore Hub NedirThunder Token (Coin) NedirThunder Core Hub Nedir

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak