StreamCoin (STRM) Nedir? StreamCoin (STRM) Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

StreamCoin (Ticker: STRM), BEP-20 standardına dayalı olarak Binance Smart Chain (BSC) üzerinde oluşturulan bir yönetişim belirtecidir. StreamCoin, canlı akış platformlarının blockchain teknolojilerini ve özelliklerini entegre etmesini sağlamayı amaçlamaktadır. StreamCoin eco'yu kullanan ilk canlı akış platformu, çoklu akış özelliklerine sahip küresel bir canlı akış platformu olan MeiTalk'tur.

StreamCoin nedir?
StreamCoin (Ticker: STRM), Binance Smart Chain üzerinde oluşturulan bir yönetim belirtecidir. Delegated Proof of Stake ve Proof of Authority'nin bir karışımı olan Proof of Stake Authority (PoSA) konsensüs algoritmasını kullanır. StreamCoin, ilk halka arzını (ICO) 1 Şubat'ta 0,9 $ başlangıç ​​fiyatıyla başlattı.

StreamCoin (STRM), birden fazla blok zinciri ile zincirler arası uyumluluğu korurken Ana Ağında çalışır. StreamCoin, yeni ve benzersiz özellikler sağlayarak canlı akış platformlarının ekosistemini güçlendirmek için inşa edilmiştir.

Stream NFT Marketplace, StreamCoin ekosisteminin önemli bir parçasıdır, çünkü STRM belirteci NFT'leri satın almak için kullanılacaktır. Ayrıca, işlemleri kolaylaştırmak için ödeme katmanını sağlarken kullanıcıların video NFT'lerini basmasına olanak tanır.

Metamask, Trust Wallet, MyEtherWallet ve imToken gibi En İyi Cüzdanlar, kullanıcıların STRM tutmasına izin verir.

Yayıncıları ve izleyicileri ödüllendirmek için STRM'yi kullanan ilk canlı yayın platformu MeiTalk'tur. Stream NFT Marketplace ile kullanıcılar için tam içerik sahipliğini korurken, çoklu akışı 50'den fazla platforma entegre ederek önemli avantajlar sunar.

StreamCoin'in ekip üyeleri kimlerdir?
Michael Ein Chaybeh, StreamCoin'in CEO'su. Blockchain ve kripto para birimlerinde geniş bir geçmişe sahiptir. Blockchain teknolojisine ve kripto paraya olan tutkusu, onu kripto dünyasının Kingpin'lerinden biri haline getirdi. Ünlü bir kripto konuşmacısı olan Michael Ein Chaybeh, bu alanda kapsamlı bilgiye sahiptir. Şu anda StreamCoin'in operasyonlarını başarıya götürme arzusuyla denetliyor.

StreamCoin'in blok zinciri süreçleri, büyük bir liyakat adamı olan Jim Kwak tarafından yönetiliyor. Jim Kwak, kariyerine Kore'deki ilk sosyal ağ olan Cyworld'de başlayan, deneyimli bir yazılım mühendisidir. StreamCoin'in CTO'su (Blockchain) olarak, StreamCoin'in BT süreçlerini ve gereksinimlerini yönetmekten sorumludur.

Geun Woo Lee, StreamCoin'in belirlenmiş CSO'su. Şirketin stratejik planlamasını ve iş geliştirmesini yürütür. Blockchain ve kripto para birimlerindeki kapsamlı deneyimi ve uzmanlığı ile StreamCoin'i büyük başarıya da götürecektir.

Token adı: StreamCoin
Token sembolü: STRM

Web sitesi: https://stream-coin.com/

StreamCoin (STRM) nereden satın alabilirim?

StreamCoin (STRM) Nasıl Satın Alabilirim

StreamCoin (STRM) NEREDEN ALINIR?

StreamCoin (STRM) şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP StreamCoin (STRM)  ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Gate.İo Puanlar Ne İşe Yarıyor? Gate.io Borsası Nasıl Kullanılır?

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak