Stader Labs (SD) Token Nedir? Stader Labs (SD) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Stader'in vizyonu, perakende kripto kullanıcıları, borsalar, emanetçiler ve perakende kripto kullanıcıları da dahil olmak üzere çeşitli müşteri segmentleri için kullanılabilecek Hisse Kanıtı (PoS) ağları için anahtar stake etme ara katman yazılımı altyapısı oluşturarak ağ kullanıcılarının platformları aracılığıyla varlıklarını rahat ve güvenli bir şekilde stake etmelerine yardımcı olmaktır. ana FinTech oyuncuları. Stader'in modüler akıllı sözleşmeleri, üçüncü tarafların bileşenlerinden yararlanabilmeleri ve özel çözümleri dahil edebilmeleri için oluşturulmuştur. Lansmanından sonraki birkaç hafta içinde Stader, TVL tarafından > 8,5 milyon Luna (850 milyon USD) ve Terra'da 30.000'den fazla cüzdan ile ikinci en büyük stake protokolü haline geldi. Stader, önümüzdeki birkaç hafta içinde Fantom, Solana, Hedera ve Polygon'u piyasaya sürmeyi hedefliyor.

Stader nedir?
Stader, delegelerin stake çözümlerini kolayca keşfetmelerine ve risk tercihlerine göre en iyi getirilere erişmelerine yardımcı olmak için Nisan'21'de başlatılan bir akıllı sözleşme platformudur.

3-5 yıl içinde kripto dünyası L1'ler, NFTS, Oyunlar, Web3'ler ve L2'ler arasında 100'lerce blok zinciri/sahiplik ağına sahip olacak. PoS ve Staking, bu blok zincirlere güç veren temel katman olacak. Staking üzerine trilyonlarca dolarlık staking ekonomisi inşa edilecek.

Stake çözümleri çeşitlilik ve karmaşıklık içinde patladıkça, piyasada büyük bir boşluk ortaya çıkacaktır, yani kullanıcıların/kurumların ihtiyaçlarına ve risk profillerine uyan en iyi stake etme fırsatını keşfetmelerine ve belirlemelerine yardımcı olan bir platform. Sözleşmeye dayalı vesayetsiz platform ve Stader, birden fazla blok zinciri ağı arasında toplama katmanı olmayı hedefliyor.

Stader token (SD), Stader platformundaki başlıca hizmetleri dört ana yardımcı programla güçlendirecek:

*Orantılı delegasyonlar elde etmek için SD belirteçlerini stake etmek için listelenen doğrulayıcılar

*Bölünmeye karşı sigorta

*Stake edilen varlıkların üzerine stratejiler/oyunlar oluşturmak isteyen üçüncü taraflar

*Yönetim

Stader'ı benzersiz yapan nedir?
Stader ekibi, PoS ekosistemlerinin 3 kilit paydaşının (Delegators, Networks, Validators) karşılaştığı büyük sorunları derinlemesine değerlendiriyor. Stader, ekosistem paydaşlarına değer katmak için benzersiz bir platform yaklaşımı benimsiyor.

Yetkilendirenler - Çeşitli segmentlerde kolay keşif, daha iyi seçim, kolaylık ve daha yüksek getiri/daha iyi getiri stratejileri sağlar. Birden çok doğrulayıcı endeks oluşturma ve tek tıklamayla bunlarla stake için güvenli ve uygun bir yol sunma. Üstüne sigorta ve katma değerli hizmetler eklemek.

Ağlar - Uzun vadede ağlar için önemli bir farklılaştırıcı olacağından, ademi merkeziyetçilik gündemlerini teşvik etmek

Düğümler - Yaklaşan, orta ölçekli yüksek performanslı düğümlere görünürlük ve doğru yetkilendirme konusunda yardımcı olur

Stader, stake etme üzerine birden fazla yapılandırılmış ürün oluşturmak, her tür stake ürününü bir araya getirmek ve çeşitli blok zincirleri için perakende ve ticari kullanıcı segmentlerinde stake için varsayılan dağıtım katmanı haline gelmek istiyor.

Stader Yol Haritası
Stader, yolculuğuna Terra'da staking ürünleri yaratarak başladı. Stader, 2022'nin ortalarına kadar Near, Polkadot, Ethereum, Polygin ve daha fazlasını içeren beş ila altı PoS blok zincirini kapsamayı, üçüncü taraf sıvı jetonlarını entegre etmeyi ve otomatik getiri maksimizasyon stratejileri oluşturmayı hedefliyor.

Uzun vadede, Stader Labs, borsalar ve ana akım fintech uygulamaları için uçtan uca stake çözümleri sunmak için API'ler oluşturmayı planlıyor ve perakende kripto yatırımcıları arasında yüksek kaliteli stake ürünlerine yönelik yetersiz finansal talepten yararlanıyor.

Token adı: Stader Labs
Token sembolü: SD

Web sitesi: https://staderlabs.com/

Stader Labs (SD) Token nereden satın alabilirim?

Stader Labs (SD) Token Nasıl Satın Alabilirim

Stader Labs (SD) Token NEREDEN ALINIR?

Stader Labs (SD) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Stader Labs (SD) Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak