SportsIcon (ICONS) Token Nedir? SportsIcon (ICONS) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

SportsIcon (ICONS) Token Tüm zamanların en iyi sporcularıyla NFT'ler. Spor ikonları ve hayranları arasındaki uçurumu kapatmayı ve sporcuların kendilerini İkon haline getiren yaşamları ve kariyerleri ile sürükleyici NFT videoları ve sanatı aracılığıyla ifadelerine yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Aslan kulübümüze katılın ve özel avantajlar elde edin

• Tüm zamanların en iyi sporcularından bazılarıyla yakınlaştırma sohbetleri ve AMA'lar.

• Tüm zamanların en iyi sporcularıyla yüz yüze buluşmalar

• Sporla ilgili özel NFT'lerin airdrop'ları

• VIP spor etkinliği biletleri

• Gerçek dünya spor gezileri

• Yalnızca davetiyeyle VR etkinlikleri

• Özel anlaşmazlık topluluk kanalı

SportsIcon, insanları bu ikonların hikayelerini ve yolculuğunu temsil eden NFT'ler aracılığıyla idollerine bağlayarak spor ikonu fandomunda devrim yaratmaya ayarlanmış Flow blok zinciri tabanlı bir NFT platformudur. SportsIcon, tutkulu takipçilerinden oluşan bir topluluğu harekete geçirecek sürükleyici, sanatsal, ilham verici NFT'ler ve açılabilir içerik aracılığıyla, sporcuların küratörlüğünde içgörüleri yolculuklarının önemli anlarına ilişkin bir araya getirmeye ayarlandı.

Bizimle, sporun çeşitli alanlarındaki sporcularla tutkuyla filme alınan içgörüler aracılığıyla spor eğlencesi, bilgi aktarımı ve dijital koleksiyon ürünleri için dünyanın önde gelen platformu oluşturulacak. SportsIcon'un nihai hedefi, hayranların spor kahramanlarına daha da yakınlaşmalarına yardımcı olacak, ikonlarının hikayesinden bir pay sahibi olmalarını ve istedikleri gibi para kazanmalarını sağlayacak bir ekosistem yaratmaktır. Bunu başarmak için SportsIcon, tüm zamanların en iyi sporcularıyla ortaklık kurdu ve hikayelerini ve anlarını Flow blok zincirinde NFT'lere dönüştürmek için farklı spor alanlarından daha fazlasıyla ortak olacak.

Ortak olduğumuz ilk Simgelerden biri, yaygın olarak tüm zamanların en büyük kalecilerinden biri ve bazıları tarafından gelmiş geçmiş en büyük olarak kabul edilen kaleci hissi Gianluigi Buffon'dur. NFT'sini SportsIcon'da ve eski Brezilyalı ve Real Madrid'li tam sol bek ve frikik maestrosu Roberto Carlos da dahil olmak üzere diğerlerini duyurdu.

SportsIcon, piyasaya sürüldüğünde, ikonların spor kariyerlerinde belirli ve tarihi anları gösteren 15 ila 20 özel ve orijinal NFT'yi piyasaya sürecek. SportsIcon'un NFT'leri başka bir yerde piyasaya sürülmeyeceğinden, kıtlığa neden olacak ve taleplerini artırarak ve fiyatlarını artırarak doğal piyasa güçlerini devreye sokacak. Bu NFT'lere eşlik eden, hayranların bu idollerin zihinsel ve fiziksel eğitim yöntemlerine, tekniklerine ve en iyi uygulamalarına erişmesini sağlayacak iki saatlik ustalık sınıfları olacak.

Bahsetmeye değer, SportsIcon herkesin sesinin duyulacağı ve insanların ellerinde bulundurdukları ICONS jeton miktarına göre teklifte bulunabileceği ve platformdaki değişiklikler için oy verebileceği tamamen topluluk odaklı bir platformdur.

Token adı: SportsIcon
Token sembolü: ICONS

Web Sitesi: https://sportsicon.com/

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

SportsIcon (ICONS) Token nereden satın alabilirim?

SportsIcon (ICONS) Token Nereden Satın Alabilirim

SportsIcon (ICONS) Token NEREDEN ALINIR?

SportsIcon (ICONS) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP SportsIcon (ICONS) Token  ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak