Spellfire (SPELLFIRE) Token Nedir? Spellfire (SPELLFIRE) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Spellfire, 30 yıla yakın bir geçmişe sahip büyülü bir koleksiyon kart oyunudur. Blok zincirinin gücünü kullanarak, yeni nesil oyuncular için kazan-kazan özellikleri ve NFT tabanlı sahiplik ile güncellendi.

Spellfire, Ethereum ağı üzerinde oluşturulmuş iki veya daha fazla oyuncu için tasarlanmış NFT kart oyunudur. Oyunun ana fikri, her oyuncuda bulunan tüm kartlardan eşsiz kart destesini oluşturması ve çevrimiçi ve çevrimdışı turnuvalara katılmasıdır. SPELLFIRE Token oyunun native tokeni olup çeşitli oyun için fonksiyonlarında kullanılır.

Spellfire, gerçek bir çekmeceye yerleştirilebilen ve pasif gelir elde edilebilen ilk elde taşınan NFT koleksiyonunu öneren benzersiz bir Play-2-Earn tahsil edilebilir kart oyunudur. Gerçekçiliğe özlem duyan, ancak bir NFT öncüsü olan Spellfire, kart fan nesilleri arasında köprü kurmak için zamana karşı test edilmiş konseptleri geleceğe taşıdı. Yaklaşık 30 yıllık tarihi blok zincirine getirmek, yerleşik bir hevesli ve adanmış hayranlar topluluğuna sahip olmakla birlikte, endüstri devleri DAO Maker ve Shima Capital'i projeyi önde gelen yatırımcılar olarak desteklemeye yönlendirdi. Fiziksel kartların, bazılarının oyuncular için yaş engellerinden, coğrafi sınırlardan ve teknoloji boşluklarından kaçınarak benzersiz etkileşimler oluşturmak için ses veya jest destekli eylemlere sahip olduğu dijital bir durumu vardır. Spellfire'ın etkileşimli artırılmış gerçeklik kartlarının benzersiz bir daldırma hissi yaratacağından emin olabilirsiniz. Dijital ve fiziksel kartlar, her bir kartın arkasına basılı bir QR koduyla birbirine bağlanır ve bu onları izlenebilir, yükseltilebilir ve çevrimiçi ve çevrimdışı oynanabilir hale getirir. Oyun üç gerçekliği birbirine bağlar - Fiziksel, Dijital ve Artırılmış gerçeklik. Kimsenin geride kalmamasını sağlayan Spellfire, çok zincirli NFT'leri destekleyen ilk şirketlerden biri haline geliyor. Bir “BSC vs Solana NFT savaşı” hayal edin - bu yeni Spellfire'ın gerçekliği olacak. Spellfire topluluğunun oyunun başarısında pay sahibi olmasını sağlamak için sınırlı sayıda NFT kartları oluşturuldu. Her kart güzel ve benzersiz bir şekilde resmedilmiştir ve titiz detaylara ek olarak hassas sanatsal süslemeler içermektedir. Her oyuncu mutlaka sevecek bir şeyler bulur. Orijinal NFT kartları, efsanevi için 1000'den 100'e kadar değişen oyun kartı kopyalarında verilir, ortak için 000. Orijinal NFT Kart sahipleri, sonraki kart satışlarından pasif gelirde 10 kata kadar yatırım getirisi kazanmaya hak kazanırken, aynı zamanda nadir bir NFT olarak değeri artıyor. Uzun vadeli sahibine çok az değer sunan veya hiç değer vermeyen piyasadaki karşılaştırılabilir NFT'lerin aksine, Spellfire NFT kartları, topluluğun Spellfire'ın yerel $Spellfire jetonunu kazanarak pasif kart sahipliği veya aktif oyun yoluyla gelir elde etmesine olanak tanır.

Token adı: Spellfire
Token sembolü: SPELLFIRE

Web sitesi: https://spellfire.com/

Spellfire (SPELLFIRE) Token nereden satın alabilirim?

Spellfire (SPELLFIRE) Token NEREDEN ALINIR?

Spellfire (SPELLFIRE) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Spellfire (SPELLFIRE) Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak