Space ID Token Nedir? Space ID Token Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

SPACE ID Misyonu​
SPACE ID
, web3 etki alanlarını keşfetmek, kaydetmek, ticaretini yapmak ve yönetmek için tek noktadan kimlik platformuyla evrensel bir ad hizmeti ağı kuruyor. Ayrıca, blok zincirlerindeki geliştiriciler için bir Web3 Adı SDK'sı ve API'si içerir ve herkesin kolayca bir web3 kimliği oluşturup oluşturması için çok zincirli bir ad hizmeti sağlar.

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLUP SPACE ID TOKEN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ


SPACE ID, en büyük Web3 ad hizmeti sağlayıcılarından biridir. bnb ve arb Üst Düzey Etki Alanlarının (TLD'ler) birincil ad hizmeti sağlayıcısıdır.
ID, SPACE ID platformunda ID'nin kullanılabileceği ve protokol geliştirme yönünü yönlendirmek için SPACE ID DAO yönetişim tekliflerine katılabildiği SPACE ID ekosisteminin yerel simgesidir.

Dijital Kimlikler için Tek Yer
Dünya web3 çağına doğru ilerledikçe, merkezi olmayan kimlikler herhangi bir web3 varlığının giderek daha önemli bir yönü haline geldi; kısa sürede çok sayıda alan adı sağlayıcısı ortaya çıktı ve birden çok kimliğe sahip olmak yeni bir şey olmadı. Bununla birlikte, sahip olduğunuz alan adları ne olursa olsun, farklı alan adlarını aramak, kaydetmek ve yönetmek her zaman bir baş ağrısıdır ve mevcut NFT pazar yerleri, alan adı NFT'lerinin ticareti için tasarlanmamıştır; ENS kullanıcılarının birincil adlarını veya denetleyicilerini ENS Uygulamasında ayarlaması gerekirken, .bnb sahiplerinin satmak istedikleri .bnb alanlarını listelemek için bir BNB Zinciri pazar yeri bulması gerekir…
Yeter! SPACE ID 2.0 böylece web3 alanlarını keşfetmek, kaydetmek, ticaretini yapmak ve yönetmek için tek duraklı bir web3 alanı ve kimlik platformu sunar. Ayrıca, blok zincirlerindeki geliştiriciler için bir web3 adı SDK'sı ve API'si içerir ve herkesin kolayca bir web3 kimliği oluşturup oluşturması için çok zincirli bir ad hizmeti sağlar.
Tek Noktadan Web3 Etki Alanı ve Kimlik Platformu
SPACE ID tek noktadan web3 etki alanı ve kimlik platformu, tam olarak göründüğü gibi — etki alanlarınızın tüm yönlerini tek bir yerden yönetmenizi sağlayan yenilikçi bir altyapı. Artık farklı alan adları için birden fazla ürün kullanmak yok. İhtiyacınız olan her şey burada, aynı anda avucunuzun içinde.
Esas olarak aşağıdaki dört eylemi silahlandırır:
Keşfet: Kullanıcıların desteklenen tüm TLD'lerde istenen adları araması ve trend olan alan koleksiyonlarını keşfetmesi için merkezi bir merkez. Otomatik önerme ve etki alanı kayıt durumunun hızlı kontrolü gibi işlevleri destekler.

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLUP SPACE ID TOKEN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak