Space Falcon (FCON) Token Nedir? Space Falcon (FCON) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Space Falcon, klasik bir uzay nişancı oyunu, sosyal özellikler ve birinci sınıf Bilim Kurgu NFT'leri içeren yeni nesil galaksiler arası bir P2E metaverse'dir. Ateş etme, inşa etme, seviye atlama, NFT'ler, kazan-kazan, ticaret ve benzersiz çift jetonlu tokenomik: bunların tümü, evreni kapsayan Falcon Metaverse'de en ince ayrıntısına kadar ayarlanmıştır! Space Falcon, oynaması ücretsiz, P2E metaverse oyununun kendi yorumuyla oyun endüstrisinin bu geleneksel, kullanıcı maliyeti ağır modelini bozmak için burada. Bu devrim niteliğindeki model, tüm oyunculara mükemmel bir oyun içi deneyim sağlarken aynı zamanda gerçek hayattan kazançlar elde etmelerine olanak tanır.

Galaksiler arası #SOLANA metaverse, klasik uzay nişancı oyunu ve kozmos ve ötesinden gelen premium Sci-Fi NFT'leri içerir.

Falcon Metaverse Space Falcon, gezegenlerin, uzay gemilerinin ve galaksilerin tanıtımıyla sanal varlıkları bir adım öteye taşıyor. Oyun içi öğeler için NFT'ler, oyuncuların satın aldıkları, kazandıkları veya ürettikleri şeylere tam anlamıyla sahip oldukları ve bunları kontrol ettikleri anlamına gelir. Bu, öğenin nadir olduğunu kanıtlamanın ötesine geçer, sonsuz ölçeklenebilirliğe kapı açar.

Falcon Mission Space Falcon, blok zinciri ödül sistemlerini entegre ederek oyuncuları teşvik eden tarayıcıda çalıştırmak için klasik uzay nişancı oyununu 3D olarak yeniden yarattı. Çeşitli özelleştirilebilir varlık koleksiyonumuz, oyun deneyimini son derece ilgi çekici hale getirir.

Falcon MetaGround Falcon ekipleri, diğer oyuncularla sosyalleşmek ve görev açısından kritik varlıkları takas etmek için MetaGround adlı tarafsız bir gezegende toplanır.

Falcon VR Sizi galaksiler arasında heyecan verici bir maceraya çıkarmak için tamamen sürükleyici VR deneyimi. Oyuncular, kaynaklar oluşturmak ve savaşmak için diğer oyuncularla etkileşime girebilir.

Token adı: Space Falcon
Token sembolü: FCON

Web sitesi: https://spacefalcon.io/

Space Falcon (FCON) nereden satın alabilirim?

Space Falcon (FCON) NEREDEN ALINIR?

Space Falcon (FCON) şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Space Falcon (FCON)  ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Gate.İo Puanlar Ne İşe Yarıyor? Gate.io Borsası Nasıl Kullanılır?

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak