Songbird (SGB) Token Nedir? Songbird (SGB) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Songbird (SGB) Token Flare ekosistemi, yerel akıllı sözleşmelere sahip olmayan blok zincirlerinin %65'inde bulunan “Değerin Kilidini Açmak” için inşa ediliyor ve ilk kez ölçeklenebilir akıllı sözleşmelerle bu tokenlerin gerçek güvenilir kullanımını getiriyor.

Songbird (SGB) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Songbird (SGB) Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Songbird, Polkadot'un Kusama ağına benzer şekilde, Flare için Kanarya ağıdır. Yenilikler ve yeni dApp lansmanları önce Songbird'de gerçekleşecek ve ardından testten sonra Flare'de kullanıma sunulabilecek. Bu, Songbird'ün genellikle Flare'den daha gelişmiş özelliklere sahip olacağı anlamına gelir. Flare lansmanından sonra Songbird, Flare'deki yönetişim liderliğindeki değişiklikleri test etmek için uzun vadeli bir ağ olarak tasarlanmıştır, ancak kendi token sahibi aracılı yönetişim tarafından belirlenen kendi yolunu izleyebilir. Songbird, yalnızca 6 haftadır var olan olağanüstü bir büyüme gösterdi, zaten 1'in üzerinde işlem gördü.

Songbird bugünkü fiyatı ₺5,44 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺96.534.858 TRY. SGB / TRY fiyatlarımızı gerçek zamanlı olarak güncelliyoruz. Songbird son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #2798, piyasa değeri mevcut değil. Dolaşımdaki arz verisi mevcut değil ve maksimum seviyede. 15.000.000.000 SGB coin.

Flare'in Canary Network'ü Songbird, akıllı sözleşmelerin olmadığı ağlarda token'ların ölçeklenebilir akıllı sözleşmelerle ilk kez güvenilir bir şekilde ve gözetimsiz bir şekilde kullanılmasını sağlamada tüm endüstri için önemli bir adımı işaret ediyor. Songbird'ün arkasındaki motor olan Flare'in teknolojisi, Ethereum Sanal Makinesini çalıştıran ve Federe Bizans Anlaşmasına dayalı fikir birliğini kullanan, ölçeklenebilir, düşük karbonlu, düşük maliyetli, oldukça merkezi olmayan bir akıllı sözleşme platformudur. Platformun yerel token'ı Spark (FLR), Flare'in çeşitli ekosistemlerde ve blok zinciri topluluklarında muazzam değeri açığa çıkarmasını sağlayacak. Flare, ağ yapısını temeldeki entegre ağlardan türetmesi ve alttaki ağların ademi merkeziyetçiliğinden ve güvenliğinden yararlanması bakımından benzersizdir.

Token adı: Songbird
Token sembolü: SGB

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Songbird (SGB) Token nereden satın alabilirim?

Songbird (SGB) Token Nereden Satın Alabilirim

Songbird (SGB) Token NEREDEN ALINIR?

Songbird (SGB) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Songbird (SGB) Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak