SonarWatch (SONAR) Token Nedir? SonarWatch (SONAR) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

SonarWatch, Solana Blockchain üzerindeki tüm varlıklarınızı tek bir yerden takip edebileceğiniz bir izleme aracıdır. Sonar, 15+ protokol ve 500+ havuz ve çiftliğin izlendiği Solana'daki en doğru izleme aracıdır. NFT koleksiyonunuzu görüntüleyin, ekosistemin en çok kazananlarını arayın, tüm adreslerinizi bir kerede yönetin.

SonarWatch Nedir?
SonarWatch, Solana DeFi'deki tüm varlıklarınızı izlemenize ve aynı zamanda ekosistemi keşfetmenize olanak tanıyan Solana blok zincirindeki bir izleme panosudur.

$SONAR, aşağıdakiler için kullanılan yardımcı program belirtecidir:

  • sonar.watch'da PRO özelliklerine erişin
  • sonar.watch'da yapılan her işlemde ücretleri azaltın
  • PRO Özellikler aşağıdaki listenin bir parçasıdır:

• Token, havuzlar, çiftlikler, stake ve borç verme takibi • Çoklu cüzdan desteği • Portföyünüzün değerinin tarihsel grafiği • Koleksiyonunuzun taban fiyat değerlendirmesi • Para birimi seçici • Tüm varlıklarla ilgili istatistikler (Fiyat, Nisan, TVL, Arz) • En çok kazananlar ve kaybedenler • IL Hesaplayıcı • Ekosisteme genel bakış

Dolaşımda kaç tane SONAR token var?
NEAR Protocol, ana ağını 22 Nisan 2020'de, oluşum sırasında oluşturulan 1 milyar NEAR token ile başlattı. Ağı desteklemek için her yıl ek arzın %5'i verilir; bunun %90'ı doğrulayıcılara (toplam %4,5) ve %10'u protokol hazinesine (toplam %0,5) gider. İşlem ücretlerinin %30'u, bir işlemle etkileşime giren sözleşmelere indirim olarak ödenirken, kalan %70'i yakılır.

SonarWatch'ın kurucuları kimlerdir?
Sonar'ın lider geliştiricisi Olivier, full-stack web geliştiricisi olarak 6 yıllık deneyime sahiptir. Son birkaç yılda Ethereum ve ardından Solana ile blok zinciri geliştirmeye odaklandı. SonarWatch ilk başta Solana DeFi'deki fonlarını takip etmesine yardımcı olmak için kişisel bir projeydi, daha sonra şimdi Solana'da en çok kullanılan izleme aracı olan aracı kamuoyuyla paylaştı.

Guillaume, son kullanıcılar ve kurumlar için Teknik Analiz ve ticaret çözümleri sunan bir şirkette önce geliştirici, ardından proje yöneticisi olarak 3 yıldır Finans'ta çalışıyor. Guillaume, Sonar'da projenin büyümesinden ve evriminden sorumludur.

Victor topluluk yöneticisidir ve aynı zamanda güçlü bir topluluk oluşturmak için strateji ve ürün yönünde önemli bir rol oynayan ve aynı zamanda aracı doğru yönde kullanan pazarlamanın başındadır.

Token adı: SonarWatch
Token sembolü: SONAR

Web Sitesi: https://sonar.watch/

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

SonarWatch (SONAR) Token nereden satın alabilirim?

SonarWatch (SONAR) Token Nereden Satın Alabilirim

SonarWatch (SONAR) Token NEREDEN ALINIR?

SonarWatch (SONAR) Token  şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP SonarWatch (SONAR) Token  ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak