SolChicks (CHICKS) Token Nedir? SolChicks (CHICKS) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

SolChicks, Solana blok zinciri üzerine inşa edilmiş en hızlı büyüyen oyna-kazan oyunudur. Oyun bir MMORPG'dir (Dota / LOL / Diablo'ya benzer unsurlar) ve NFT tabanlı oyunların kitlesel olarak benimsenmesini sağlayarak, geleneksel oyun pazarlarını (ABD, Kore, vb.) ) gelişmekte olan ekonomilere odaklanan mevcut P2E oyuncu tabanından ziyade. SolChicks, hem iş tarafında (McKinsey / Wharton arka planları) hem de oyun geliştirme tarafında (MapleStory, PUBG, Tera'dan kıdemli geliştiriciler) herhangi bir projenin en güçlü ekibini kurdu.

SolChicks Token ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar Gate.ioDigiFinex, MEXC, ve . Listeleme yapan diğer borsaları bulabilirsiniz.

SolChicks (CHICKS) Nedir?
SolChicks, Solana ekosistemindeki en hızlı büyüyen ve en büyük oyna-kazan çok oyunculu rol yapma oyunu (MMORPG) oyunudur. SolChicks, Solana'da 1 numaralı kazan-kazan oyunu olarak derecelendirildi ve 3 Eylül 2021'deki ilk lansmanından bu yana sadece 3 ay içinde Twitter, Discord ve Telegram'da 600.000'den fazla kişiden oluşan bir sosyal topluluk topladı. SolChicks oynanabilir demosu 70.000'den fazla kişi tarafından oynandı ve SolChicks, 26 Kasım 2021'de aynı anda 35 fırlatma rampasında bir dünya rekoru IDO düzenledi.

SolChicks, Wharton ve McKinsey & Company gibi önde gelen prestijli iş kurumlarından bir yönetim ekibi ve MapleStory, PUBG, Dungeon Fighter ve Tera.

SolChicks, Sfermion, Fundamental Labs, Blocore, AirAngels, GoldenTree, GD10, MetaVest Capital, Gate.io Labs, KuCoin Labs, Spartan Group, AU21, Master Ventures, Yield Guild Games dahil olmak üzere 400'den fazla tanınmış ve prestijli özel yatırımcı tarafından desteklenmektedir. SEA, Crypto Banter ve Genblock ve Axie Infinity Singapore, Mazer Gaming, Fearless espor, Chainlink ve 8Pay gibi çok çeşitli kurumlarla lider ortaklıklara sahiptir.

SolChicks hakkında daha fazla bilgiyi https://solchicks.io adresindeki web sitesinde bulabilirsiniz .

Dolaşımda Kaç CHICKS Madeni Para Var?
SolChicks, 13 Aralık'ta, yaratılışta yaratılan 10 milyar CHICKS jetonla listelendi. CHICKS jetonu, Solana tabanlı bir jetondur (SPL jetonu) ve yönetim ve belirli oyun içi satın alımlar için kullanılacaktır.

Arzın %38'i oyun içi ekosistem ödüllerine, %15'i oyun geliştirmeye ve %3'ü hazine/danışmanlık ve pazarlamaya ayrılmıştır. Şu anda, işlem ücreti yoktur.

SolChicks'in Kurucuları Kimdir?
SolChicks'in CEO'su ve kurucusu, daha önce dünyanın en büyük ve en başarılı şekilde yönetilen özel sermaye şirketlerinden biri olan Oaktree Capital Management'ta Başkan Yardımcısı olan William Wu'dur. Oaktree'den önce William, dünyanın en başarılı şirketleri ve hükümetlerinin önde gelen yönetim danışmanlığı ve güvenilir danışmanı olan McKinsey & Company'deydi. William, Wharton School of Business'tan İşletme Yüksek Lisansı okudu ve London School of Economics'ten Finans Yüksek Lisansına ve New South Wales Üniversitesi'nden Ticaret Lisansına sahiptir.

SolChicks'i (CHICKS) Nereden Satın Alabilirim? Gate.io

Coin adı: SolChicks
Coin sembolü: CHICKS

Web sitesi: https://www.solchicks.io/

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

SolChicks (CHICKS) Token nereden satın alabilirim?

SolChicks (CHICKS) Token Nasıl Satın Alabilirim

SolChicks (CHICKS) Token NEREDEN ALINIR?

SolChicks (CHICKS) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP SolChicks (CHICKS) Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak