Shiba Swap Nedir? What is Shiba Swap?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

SHIBA INU (SHIB) Nedir?

Kripto tamamen tokenlarla ilgili olduğundan, dürüst olmak gerekirse, ademi merkeziyetin token sahiplerine uyumlu bir ilgi ve dağıtım meselesi olduğunu düşünüyorum. Gizemli yönetici sözde "kilitli cüzdan" olarak adlandırılan tüm tokenlarına % 30'una sahipse, yine de gizemli yöneticinin topluluk ve sürücü için % 30 sorumluluğu vardır. Sık sık gördüğümüz budur.

GATE.İO KAYIT OLMAK İÇİN (REFERANSLI): https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Şu anda SHIB, Coinmarketcap'te 2431. sırada yer alıyor.

SHIB, diğer ana kripto para birimlerinin aksine bir dizi kripto borsasında listelenmiştir, doğrudan fiat  parayla satın alınamaz. Bununla birlikte, önce herhangi bir büyük borsadan Bitcoin satın alarak ve ardından bu parayı takas etmeyi teklif eden borsaya aktararak bu parayı kolayca satın alabilirsiniz.

Öncelikle büyük kripto para birimlerinden birini satın almanız gerekecek, genellikle Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT) .

SHIB MXC.COM, Uniswap (V2), Hotbit, 1inch Exchange ve 0x Protocol gibi borsalarda listeleniyor.

Yukarıdaki borsa (lar) dışında, makul günlük işlem hacimlerine ve büyük bir kullanıcı tabanına sahip oldukları birkaç popüler kripto borsası vardır. Koinlerinizi istediğiniz zaman satabilmenizi sağlayacak ve ücretler genellikle daha düşük olacaktır. SHIB burada listelendiğinde, oradaki kullanıcılardan büyük miktarda işlem hacmi çekeceğinden, bu borsalara da kaydolmanız önerilir, bu da harika ticaret fırsatlarına sahip olacağınız anlamına gelir!

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ
SHIBA Yol Haritası

İnsanlar bana SHIBA için bir plan “yol haritası” soruyor ve önerilerde bulunuyorlar.

Tek şeyin, toekenların geri kalanını yakmak olduğunu söyleyebilirim, burada görebilirsiniz ki, TOTAL arzının % 50'sinden fazlasını Vitalik'e gönderdik. Savunmasız bir nokta olmadan büyüklük yoktur ve vB bizi engellemediği sürece SHIBA büyüyecek ve hayatta kalacaktır.

Öyleyse SHIBA'ya yardım etmek için ne yapabilirsiniz?

1- Influencer iseniz, platformunuzda SHIBA hakkında konuşabilirsiniz.

2- Borsadaki kişileri listeliyorsanız, SHIBA'yı listeleyebilir veya bizi topluluk listeleme yarışmasına katılmaya davet edebilirsiniz.

3 - Projenin temel büyümesini kurmaya yardımcı olmak istiyorsanız, mahsul çiftçiliği gibi bazı kalkınma olayları veya pazarlama planına daha fazla dahil olmak, yeni kanallar çalıştırın, sonra konuşabilir ve nerede uygun olduğunu görebiliriz.

4- Projeye olan güveni ve şeffaflığı artıracak fikirler sunabilirsiniz.

5- Eğer darkweb shillboi iseniz, chan ve reddit yapabilirsiniz ve SHIBA Ordumuz destekleyecektir.

GATE.İO KAYIT OLUP SHİBA ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

Gate.İo Puanlar Ne İşe Yarıyor? Gate.io Borsası Nasıl Kullanılır?

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Swap Nedir?

Swap, son zamanların en çok duyulan terimlerinden birisidir. Birçok kişi tarafından, günümüzde bu terim merak konusu haline geldi. "Swap" kısaca; finans dünyasında çok kullanılan ve de iki tarafın finansal araçlarını takas ettikleri bir sözleşmedir. Dolayısıyla, swap işlemleri de; bu sözleşmeden doğar.

Swap ne demek sorusuna cevap olarak; "Swap" kelimesi, TDK'ya göre; "değiştirmek" veya "takas etmek" anlamlarına gelir. Swap kelimesi de çoğunlukla, finansal açıdan; değiştirmek ve takas etmek anlamlarında kullanılır. Finans dünyasında, iki tarafın finansal araçlarını takas ettikleri bir sözleşme olarak nitelendirilebilir.

Swap, nakit akışını değiştirmek için yapılacak tüm finansal anlaşmalar olarak da açıklanabilir. Çünkü iki tarafın arasında sabit veya değişken faiz oranlı ödemeler söz konusudur. Bu ödemeler, belirli bir süre boyunca; döviz swap işlemlerince değiştirilir ve de taraflar arasında sözleşme ile işlemler gerçekleştirilir.


Swaplar; döviz kurlarına, faiz oranlarına, hisse senedi endekslerine ve emtia fiyatlarına göre işlem görebilmektedir. Çoğu opsiyonlardan ve vadeli işlem sözleşmelerinden farklı olarak swap, borsada işlem gören bir enstrüman değildir. Bunun yerine swap, tezgah üstü piyasalarda işlem görmekte olan bir sözleşmedir. Döviz swapı veya faiz swapı işlemleri, piyasada en yaygın karşılaşılan swap türleridir.

Swap İşlemi Nedir?

Piyasalardaki swap işlemleri, farklı faiz türlerine sahip olan borçların birbirleriyle değişimi olarak tanımlanabilir. Swap; genelde faiz oranlarına, hisse senedi endekslerine veya döviz kurlarına bağlı olarak işlem görür. Swap işlemleri, kısa zaman içerisinde; en çok kullanımda olan finans işlemlerinden birisi haline gelmiştir.

Swap oranları, bir kişinin; kısa vadeli piyasalar karşısında talep ettiği sabit oranlardır. Swap oranları, piyasada birbirinden farklı swap türlerine uygulanmaktadır. Bir para takası, başka bir para biriminde olanlar için; bir nevi faiz ödemelerinin takasıdır.

İşlem yapılacak paritede, farklı iki para biriminin faiz oranları arasında hesaplanan fark; swap oranını belirlemektedir. Bir swap oranı işlemindeki takasın sabit oranlı kısmının nakit akışı, işlem yapıldığında belirlenebilir. Değişken oranlı kısmının nakit akışı ise, sıfırlama tarihlerinde periyodik olarak belirlenmektedir.

Forex piyasalarında yapılan işlemler, genellikle iki gün valörlü olduğu için; farklı bir sistem söz konusudur. Bu sistemde; genellikle Çarşamba günleri, ilgili swaplar, x3 olarak yansıtmaktadır. Böylece, hafta sonuna denk gelecek işlemlerin swapı, hafta içi günlerde uygulanmış olmaktadır.

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

GATE.İO KAYIT OLMAK İÇİN (REFERANSLI): https://www.gate.io/ref/4040784

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak