Sekuritance Token (SKRT) Nedir? Sekuritance Coin (SKRT) Geleceği ve Yorumları

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Sekuritance Token (SKRT) RegTech, yeni FinTech'tir. Her iki finansal alanda tüccarlara ve bireylere en üst düzeyde uyumluluk, düzenleme, işlem izleme ve kimlik yönetimi sağlayan benzersiz bir CeFi ve DeFi RegTech ve RiskTeck ekosistemi karışımı getiriyoruz.

Proje Tanıtımı
Token Bilgileri
Token adı: Sekuritance
Token sembolü: SKRT
Max Supply: 818,202,997
Token Tipi: ERC20
Sözleşme: 0x887168120cb89Fb06F3E74Dc4AF20D67dF0977f6

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ
Token dağıtım oranı ve kilit açma kuralları:

Website: https://www.sekuritance.com
WhitePaper: https://link.sekuritance.com/whitepaper

SKRT (TOKEN ) NEREDEN ALINIR?

Sekuritance Token (SKRT)  şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP SKRT (TOKEN ) ALMAK İÇİN (REFERANSLI): 

https://www.gate.io/ref/4040784

Sekuritance, çok sayıda düzenleyici tarama çözümü, işlem izleme, kişisel iş tanımlama ve doğrulama, dolandırıcılık izleme gibi programları tek bir yerden çalıştırmayı sağlayan bir düzenleyici teknoloji platformudur. 

Sekuritance, finansal kurumların ve hükümetlerin dijital varlık aklama risklerini ve kripto paralar ile ilgili tehditleri değerlendirmesine yardımcı olmaktadır. Bunu, her büyüklükteki kurum ve işletme için de sağlayabilmektedir.

Platform, güvenlik, esneklik ve ölçeklenebilirlik gibi birçok özelliğe sahip olmasının yanında, gelişmiş bir bütünsel tarama motoruna sahip olan çok boyutlu bir risk motorudur. Ayrıca, Sekuritance projesi bahsedilen bu kendi çözümlerinin yanında geliştiricilerin kendi platformuna bağlanmasını sağlayarak geliştirmeye destek olmasına da imkan tanıyor.

SKRT Token
Sekuritance’nin kurumsal sınıf düzenleyici teknoloji uyumluluğu, güvenlik ve daha fazla alanda kullanılmak üzere yeni bir kripto para birimi olan SKRT token adı verilen kendi kripto para birimi de bulunmaktadır. SKRT token, yeni bir bağımsız dijital ekonomiyi desteklemek üzere fikir birliğine dayalı blok zincirinin kalıcı değişmez doğasından yararlanan bir yardımcı program tokenı olarak da adlandırılabilir.

SKRT tokenının ana işlevi, RegTech ile ilgili verileri ve ödemeyle ilgili doğrulama görevlerini işlemek ve bunlara giriş yapmak olarak tanımlanıyor. Proje, tüm bu işlemleri için ERC-20 token protokolü üzerine inşa edilen SKRT akıllı sözleşmesi akıllı sözleşmeler kullanmaktadır.

Sekuritance’i Özel Kılan Özellikleri
Kripto ve blok zinciri endüstrileri, finansal sorunlar, tedarik zinciri sorunları, veri depolama sorunları gibi günümüzde karşı karşıya kaldığımız sayısız sorunu çözmek için büyük bir potansiyele sahiptir. İşte tüm bu zorlukların ele alınması ve çözülmesi yoğun çaba ve imkan gerektirmektedir. Blok zincirinin benzersiz doğası, her yerden ulaşılabilirlik sağlaması ve verilerin sonsuza kadar saklanabilmesi gibi özellikleri onu diğer teknolojilerden ayırmaktadır.

Bu gibi işlevlerin yerine getirilmesi örneğin verilerin depolanması özellikle en iyi blok zincirlerinden bazıları kullanıldığında oldukça maliyetli bir durumdur. Bu kapsamda yeni zincirlerin oluşturulması potansiyel bir çözümdür, ancak merkezileştirme riski, düşük güvenlik, ölçeklendirme sorunları ve genel bir güven eksikliği gibi birçok dezavantajı da bulunmaktadır.

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak