Sandwich Network (SANDWICH) Token Nedir? Sandwich Network (SANDWICH) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Sandwich Network, kapsamlı bir DeFi uygulamaları ekosistemi oluşturuyor. Sandwich Network ile proje başlatanlar kolayca yeni projeler oluşturabilir, inşa edebilir ve ölçeklendirebilir. Ve yatırımcılar, tüm favori DeFi Dapps'lerini kullanımı basit tek bir arayüzde bulundururlar, böylece cüzdanlarını yalnızca bir kez bağlamaları gerekir ve özel satışlara, kamu satışlarına, yatırımları takip edebilir ve birden fazla zincirde token ticareti yapabilirler.

Sandwich Network, bir kripto para birimi projesi başlatmak için kesin bir merkezdir. Kullanıcı dostu ve herkese daha az erişim izni. Sandwich gerçekten merkezi olmayan ve gözetim altında olmayan bir sistemdir, böylece bir Web3 cüzdanına bağlanan herhangi bir kullanıcı gelecekteki tüm Dapp'leri basabilir, başlatabilir, kilitleyebilir ve kullanabilir.

BETA Lansmanı - Proje başlatıcıların bir jeton basması, özel turlara ev sahipliği yapması, bir ön satış başlatması ve jetonları kilitlemesi için güvenli ve kolay bir yol oluşturduk. Yeni belirteç özellikleri, trend sözleşmeler ve beyaz listeye alınmış ön satış sözleşmeleri gibi yeni işlevler için haftalık güncellemeler sunuyor.

SAFU - Kripto alanındaki riski azaltmak ne yazık ki hala çok ihtiyaç var. Sandviç SAFU ile; Ağır güvenlik özelliklerine sahip merkezi olmayan bir fırlatma rampası, başvuranların projelerini başlatmaları için çıtayı yükseltiyoruz. Böylece SAFU'da lansman için tüm kutuları işaretleyen projeler otomatik olarak 'Ciddi proje' işareti alacaktır.

Araçlar - Yeni kripto projelerinin lansmanı için tek durak olmayı hedefleyen SandwichTools, DEX ticareti için en kapsamlı araç kutusunu sağlayacaktır. Tüm yatırımları tek bir yerden takip etmek için piyasa hareketlerini, istatistikleri analiz edin ve tahmin edin ve kişisel cüzdanları bağlayın. Masaüstü, tablet, mobil ve sonraki sürümlerde IOS/Android'de kullanılabilir.

Swap - Tüm Dapp'leri ve araçları bir araya getirmek ve yerel çok zincirli DEX ticaret platformu SandwichSwap ile bağlamak. SandwichLaunch-, Mint & Lock'ta desteklenen tüm zincirlerle başlatılıyor

Token adı: Sandwich
Token sembolü: SANDWICH

Sandwich Network (SANDWICH) Token nereden satın alabilirim?

Sandwich Network (SANDWICH) Token NEREDEN ALINIR?

Sandwich Network (SANDWICH) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Sandwich Network (SANDWICH) Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Gate.İo Puanlar Ne İşe Yarıyor? Gate.io Borsası Nasıl Kullanılır?

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak