Raydium (RAY) Coin Nedir? Raydium (RAY) Token Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Raydium (RAY), merkezi olmayan borsa (DEX) Serum için Solana Blokchain’i üzerine inşa edilmiş otomatik bir piyasa yapıcısı (AMM) ve likidite sağlayıcısıdır. Raydium, Serum içinde bir AMM olarak ilk hamle avantajına sahip. Ayrıca ekosisteme yeni ve mevcut projeleri ve protokolleri getirmenin ayrılmaz bir parçası olacak. Protokol, Solana ve Serum’a genişlemek isteyen projeler için bir köprü görevi görecek. Bu süreçte Raydium ve RAYtokeni, ortaklarla, kendi platformuyla ve bir bütün olarak ekosistemle daha fazla gelişmeyi sağlamak için bir temel oluşturacak.

Raydium nedir?
Raydium, Serum merkezi olmayan borsa (DEX) için Solana blok zinciri üzerine kurulmuş otomatik bir piyasa yapıcısı (AMM) ve likidite sağlayıcısıdır. Diğer AMM'lerin aksine Raydium, merkezi bir limit emir defterine zincir üzerinde likidite sağlar, yani Raydium'a yatırılan fonlar, Serum'un emir defterlerinde bulunan limit emirlerine dönüştürülür. Bu, Raydium LP'lere Serum'un tüm sipariş akışının yanı sıra mevcut likiditelerine erişim sağlar.

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ
RAY, aşağıdakiler için kullanılan yerel yardımcı program belirtecidir:

  • Protokol ücreti kazanmak için stake etme
  • İDO tahsislerini almak için stake etme
  • Yönetim protokol kararlarını oylar


Dolaşımda kaç RAY jetonu var?


Raydium, 21 Şubat 2021'de, genesis'te oluşturulan 555.000.000 token ile ana ağını başlattı. Tüm tokenlerin% 34'ü, 3 yıllık bir süre boyunca likidite madenciliği teşvikleri olarak piyasaya sürülecek. Tokenların% 30'u ortaklıklar ve Raydium ekosisteminin genişletilmesi için ayrılmıştır. Bu, Raydium çevresinde projeler inşa eden projelere hibe vermeyi veya genel olarak topluluklarımıza yardım etmeyi içerir. Bu belirteçler genellikle 1 yıl süreyle kilitlenir ve sonraki 2 yıl boyunca doğrusal olarak açılır.

Raydium Protokolünün kurucuları kimlerdir?


AlphaRay, Raydium için genel stratejiyi, operasyonları, ürün yönetimini ve iş geliştirmeyi yönetir. Emtia alanında algoritmik ticaret geçmişi olan Alpha, 2017'de kripto para sağlayan piyasa yapıcılığa ve likiditeye geçti ve geriye bakmadı. 2020 yazında DeFi'ye daldıktan sonra, Alpha, likiditeyi toplamak için bir AMM sipariş defterine ihtiyaç duyduğunu gördü ve Serum'un piyasaya sürülmesiyle, sorunu doğrudan çözmek için deneyimli ticaret geliştiricilerinden oluşan bir ekibi bir araya getirdi. XRay, Raydium'un Teknoloji Şefi ve Geliştirme Ekibi lideridir. X, hem geleneksel hem de kripto pazarları için bir ticaret ve düşük gecikmeli sistem mimarı olarak 8 yıllık deneyime sahiptir. X, Raydium'un tüm sistemlerini ve altyapısını gerektiği gibi tasarlar. GammaRay, pazarlama ve iletişimi yönetirken, aynı zamanda strateji ve ürün yönetiminde önemli bir rol oynar. Gamma, kariyerinin büyük bir bölümünü önde gelen bir veri analitiği ve pazar araştırması şirketinde geçirdi ve hem müşteri etkileşimleri hem de kurumsal pazarlama üzerine çalıştı. Raydium'dan önce Gamma'nın kripto para birimine odaklanması teknik analiz ve isteğe bağlı ticaretti.

RAY'i nereden satın alabilirim?

Raydium (RAY) Coin Nereden Satın Alabilirim

Raydium (RAY) Coin  NEREDEN ALINIR?

Raydium (RAY) Coin  şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Raydium (RAY) Coin ALMAK İÇİN (REFERANSLI): 

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

RAY, şu anda mevcut olan kripto para birimi ve stabilcoin çiftleri ile artan sayıda borsada mevcuttur. En likit borsalar Raydium.io'nun kendisi, FTX.com ve gate.io'yu içerir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak