Rarible (RARI) Coin Nedir? Rarible (RARI) Token Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Rarible (RARI) Coin Nedir?


Girişte de değindiğim üzere Rarible, bir governance modeliyle çalışan, tamamen özerk bir platform oluşturmaya da büyük önem veriyor.

Dahası, Rarible artık gerçek bir DAO, yani Merkeziyetsiz Otonom Organizasyon olma yolunda hızla ilerliyor.

Gerçek bir DAO’nun amacı ise bildiğiniz üzere platform kullanıcılarının tüm kararlarda söz hakkı sahibi olmasıdır. Dolayısıyla RARI token büyük bir öneme sahip.

Evet, RARI token NFT sahasının ilk governance token’ı dedik, biraz daha detaya inelim:

Toplam arzı 25 milyon. Bunun 1.8 milyonu dolaşımda.

RARI COİN NEDİR?


Rarible, protokolle aktif olarak etkileşime giren kullanıcıları güçlendirmek için RARI belirtecini kullanan, yaratıcı merkezli bir NFT pazar yeri ve yayınlama platformudur.Rarible platformundaki kullanıcılar, sanat eserleri, oyun öğeleri ve daha fazlası gibi benzersiz dijital öğeler için kolayca değiştirilebilir olmayan jetonlar ( NFT'ler ) oluşturabilir. Platform, kullanıcılara sorunsuz ve kolay bir kullanıcı deneyimi oluşturmak için farklı kategoriler kullanılarak filtrelenen ve sıralanan tam özellikli bir pazar sunar.Rarible pazarında herkes NFT oluşturabilir ve gönderebilir. RARI belirteci, aktif kullanıcıları ödüllendirmek ve protokolün yönetimine katılmak için kullanıldığı için platformun temel direğidir.

Rarible'ın Kurucuları Kimlerdir?

Rarible ekibi Moskova'da bulunuyor ve 2020'nin başlarında Alexei Falin ve Alexander Salnikov tarafından ortaklaşa kuruldu.Alexei Falin, Rarible'ın CEO'su ve aynı zamanda çıkartma konusunda uzmanlaşmış bir bilgisayar yazılımı şirketi olan Sticker.Place'in kurucu ortağıdır. Falin, Güney Kaliforniya Üniversitesi ve Moskova'daki Yüksek Ekonomi Okulu'ndan mezun oldu.Alexander Salnikov, Zenome'un kurucu ortağı ve bankasızlara araçlar sağlayan blockchain tabanlı bir proje olan Humaniq'in ICO Direktörü idi. Salnikov geçmişte beşten fazla başarılı şirket kurmuştur ve bir ürün yöneticisi olarak geniş deneyime sahiptir. Artık Rarible'ın ürün sorumlusu olarak çalışıyor.Resmi Rarible LinkedIn sayfasına göre, Rarible ekibinin tamamı, çoğu sanatçı olan neredeyse bir düzine çalışandan oluşuyor.

Rarible Bulunanı Benzersiz Yapan Nedir?

Rarible üzerinden dijital koleksiyon ve sanat için sadece bir pazar olmaktan öteye niyetinde blockchain teknoloji . Platform, NFT'lerle çok az deneyimi olan veya hiç deneyimi olmayanlar için erişilebilir olmasını sağlayan son derece basit bir işlemle NFT'ler oluşturmak veya "üretmek" için kullanılır.Bu, sanatçıların ve yaratıcıların dijital ürünlerini giriş engelleri olmadan oluşturmalarına ve satmalarına olanak tanırken, blok zinciri teknolojisinin sağladığı güvenlikten yararlanmaya devam ediyor.Rarible platformu ve protokolü, yönetişim tekliflerine oy vermekle görevli RARI sahipleri tarafından yönetilen özerk bir ekosistemdir. Zamanla, Rarible tamamen ademi merkeziyetçi bir özerk organizasyon (DAO) yapısına geçmeyi planlıyor .NFT ekosisteminin tamamı hala oldukça yenidir, ancak Rarible, platformun büyümesini hızlandıracak diğer iş stratejilerine ek olarak, kullanıcılar için ilk darphane işlemini (NFT oluşturma işlemi) sübvanse etmek için zaten gelirin bir kısmını kullanmayı hedefliyor.

Rarible (RARI) Coin Nereden Satın Alabilirim

Rarible (RARI) Coin NEREDEN ALINIR?

Rarible (RARI) Coin  şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Rarible (RARI) Coin  ALMAK İÇİN (REFERANSLI): 

https://www.gate.io/ref/4040784

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak