Qredo (QRDO) Token Nedir? Qredo (QRDO) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Qredo (QRDO) Token , dijital varlık sahipliğini ve blok zinciri bağlantısını yeniden tasarlıyor. Blok zinciri ekonomisine likidite ve sermaye verimliliği getirmek için radikal yeni bir yaklaşım olan Qredo, ilk merkezi olmayan güvenilir çok partili hesaplama (MPC) saklama ağına öncülük etti. Bu gelişme, Qredo'nun merkezi olmayan gözetim, yerel zincirler arası takaslar ve platformlar arası likidite erişimi sunmasını sağlar.

Qredo Hakkında
Qredo Ağı nedir?
Qredo, dijital varlık sahipliğini ve blok zinciri bağlantısını yeniden tasarlıyor. Blok zinciri ekonomisine likidite ve sermaye verimliliği getirmek için radikal yeni bir yaklaşım olan Qredo, ilk merkezi olmayan güvenilir çok partili hesaplama (MPC) saklama ağına öncülük etti. Bu gelişme, Qredo'nun merkezi olmayan gözetim, yerel zincirler arası takaslar ve platformlar arası likidite erişimi sunmasını sağlar.

Qredo, siber güvenlik ve blok zincirinin en ileri noktasında çalışır. Qredo, kriptografi ve dağıtılmış defter teknolojisindeki en son yenilikleri kullanarak, dijital varlıkların güvenliğini sağlamak ve ticareti yapmak için güçlü bir küresel ağ sunar.

Çekirdek Qredo Ekibi kimlerdir? CEO Anthony Foy, bir Dijital emektar ve seri girişimcidir. 4 başarılı çıkış ile VC destekli büyüme şirketlerinde 20 yılı aşkın deneyime sahiptir. Anthony, Siber Güvenlik uzmanı ve gelişmiş kriptografi geçmişine sahip seri girişimci olan CPTO Brian Spector ile birlikte çalıştı. 2021 yılının ilk çeyreğinde Josh Goodbody, Qredo'ya COO olarak katıldı - dünyanın en büyük kripto para borsalarını (örn. Binance, Huobi Global) ölçeklendirme konusunda deneyimli, tanınmış bir operasyonel yöneticidir.

QRDO ne işe yarar? QRDO belirteci, Qredo Ağı için bir yardımcı program ve yönetişim aracı sağlar. Qredo, Qredo Ağının katılımcılarını ekonomik olarak destekleyen “kullanıcı merkezli” bir teşvik yapısı içerecek şekilde tasarlanmıştır - kullanıcının benimsemesini ve ağın kullanımını teşvik eder. Tasarım, her katılımcının bir ağ etkisi yaratması için gereken teşvikleri dikkate alır. QRDO, doğrulayıcılar ve kazanılan stake getirisi ile stake edilebilir. Qredo'ya özgü, hak edilmemiş QRDO otomatik olarak stake edilir ve stake getirisi tahakkuk eder.

Proje tanıtımı

Token adı: Qredo
Token sembolü: QRDO

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Qredo (QRDO) Token Coin Nasıl Alınır?

Qredo (QRDO) Token nasıl satın alabilirim?

Qredo (QRDO) Token Nereden Satın Alabilirim

Qredo (QRDO) Token NEREDEN ALINIR?

Qredo (QRDO) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Qredo (QRDO) Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI): 

https://www.gate.io/ref/4040784

Web Sitesi: https://www.qredo.com/

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak