Proje Lootu Kaç Tane Benzersiz Rpg Macera Ekipmanı Çantadan Oluşur?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Loot Project Nedir?
Loot Project, orijinal olarak Dom Hofmann tarafından piyasaya sürülen 8.000 benzersiz maceracı teçhizat çantası koleksiyonudur. İlk yayınlandığı zamanlarda herkes sadece gerekli işlem ücretini ödeyerek Loot çantalarını aldı. O zamanlarda tüm çantalar 4 saatten kısa bir sürede dağıtıldı. Loot Project, denetlenmemiş bir projedir. 1’den 7777’ye kadar olan çantalar herkes tarafından talep edilebiliyordu ve 7778’den 8000’e kadar olan çantalar şu anda sözleşmeli dağıtımcılar için ayrılmış durumda.

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Gate.İo Puanlar Ne İşe Yarıyor? Gate.io Borsası Nasıl Kullanılır?

Loot, her biri bir grup RYO tarzı eşyadan oluşan 8000 NFT'lik bir koleksiyondur. Loot Bag olarak da bilinen NFT'lerin hepsi, eşyaların benzersiz bir karışımından oluşur ve her bir eşyanın görülme sayısı farklıdır. Bag'leri üretmek için bir ücret ödenmesine gerek yoktur ve satın almak için de gas işlem ücretinin ödenmesi yeterlidir.

Loot NFT Nedir?
Loot NFT, RPG oyun tarzı macera ekipmanının 8.000 benzersiz “çantasından” oluşan bir NFT projesidir. Loot NFT, sosyal medya platformu Vine’ın kurucu ortağı Dom Hofmann tarafından başlatıldı. Her Loot çantası, bir maceracının ihtiyaç duyacağı her şeyi kapsayan sekiz parça maceracı teçhizatı içeriyor. Bunlar, göğüslük, eldiven, ayakkabı, kafalık, kemer, kolye, yüzük ve silah. Bu NFT’ler, ilk çıktıklarında basım için işlem ücreti ödeyen kullanıcılara ücretsiz olarak dağıtıldı. Loot NFT’si ilk yayınlandığında 1’den 7.777’ye kadar olan çantalar halka açık olarak çıktı, ancak 7.778’den 8.000’e kadar olan çantalar projenin kurucuları için ayrıldı.

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Gate.İo Puanlar Ne İşe Yarıyor? Gate.io Borsası Nasıl Kullanılır?

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak