Pocket Network (POKT) Token Nedir? Pocket Network (POKT) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Pocket Network, Ethereum, Harmony, Solana, Avalanche, BSC, Gnosis Chain, Polygon ve daha fazlası dahil olmak üzere birçok blok zincirindeki diğer uygulamalara tam düğümlerde merkezi olmayan bilgi işlem ve bol bant genişliği sağlayan bir altyapı ara katman yazılımı protokolüdür. Cep Ağı, tam düğümleri çalıştıran düğüm sağlayıcıları ve uygulamaları/hizmetleri için bir blok zincirinden veri sorgulamak isteyen geliştiriciler arasında izinsiz, iki taraflı bir pazar oluşturmak için yerel bir kripto para birimi (POKT) kullanır. POKT, ağa katılmak için hem geliştiriciler hem de düğüm sağlayıcılar tarafından satın alınır ve pay edilir.

Pocket Network, verileri uygun ölçekte koordine etmek ve dağıtmak için uygun maliyetli ekonomiyi kullanan, blok zincirleri ve uygulamalar arasında sorunsuz etkileşimler sağlayan uygulamalar için oluşturulmuş bir blok zinciri veri platformudur. Ağ, uygulamalar için ölçeklenebilirlik ve veri tutarlılığı sunan bir Hisse Kanıtı (PoS) konsensüs mekanizması üzerinde çalışır.

POKT, * POKT belirteçlerini paylaştırma yoluyla ağda doğrulayıcı düğümleri çalıştırma * POKT belirteçlerini paylaştırma yoluyla ağ verimini alma * İşlemleri işleme ve veri depolama ücretleri için kullanılan yerel yardımcı program simgesidir.

Pocket Network'e hızlı ve basitten tamamen özelleştirilebilir bir uygulama olarak bağlanmanın birden çok yolu vardır:

Pocket Portal, birkaç tıklamayla merkezi olmayan uç noktalar sağlar. Ücretsiz katmanımız, başvurular için günde 1 milyon istekle başlar.
PocketJS, geliştiricilerin istedikleri şekilde entegre etmelerini sağlar. Kendi hissenizi getirin ve altyapınızı istediğiniz kadar gereksiz ve özel hale getirin.

Pocket Network'teki diğer araçlar şunları içerir:

  • Cep Cüzdanı
  • Cep Gezgini

Pocket Network Benzersiz Yapan Nedir?
Piyasaya sürüldüğü andan itibaren Pocket Network, ademi merkeziyetçiliği en gerçek haliyle vurguladı. Pocket Network, her boyuttaki uygulamalara ve merkezi olmayan projelere güvenilir bir şekilde hizmet edebilen ilk merkezi olmayan altyapı projesidir. Binlerce tam düğümden oluşan ağımız, son kullanıcılar için minimum kesinti süresi, önemli ölçüde daha düşük maliyetler ve maksimum gizlilik sunar.

Dolaşımda Kaç POKT Coin Var?
Pocket Network, ana ağını 28 Temmuz 2020'de, genesis'te oluşturulan 650M POKT jetonlarıyla başlattı. Çoğu geleneksel blok ödüllerinden farklı olarak, Pocket Network'ünki dinamiktir; POKT ödülleri, belirli bir bloktaki aktarım sayısı ve işlem ücretleri ile doğru orantılıdır. Basılan POKT'nin %89'u hizmet düğümlerine, %1'i doğrulayıcı düğümlere ve %10'u protokolü yöneten Cep Ağı DAO'suna gider.

Pocket Network neden önemlidir?
Cep Ağı, merkezi olmayan ağlara bir avuç merkezi hizmet sağlayıcı aracılığıyla erişmenin tutarsızlığını ele alır - Web3.0 için varoluşsal bir risk. Kurucular, 2016 yılında Ethereum ile deney yaptıktan sonra bu sorunu fark ettiler ve altyapıyı doğru şekilde nasıl yapacaklarını tasarladılar ve inşa ettiler: merkezi olmayan.

POKT'yi Nereden Satın Alabilirim?
Düğümleri veya uygulamaları çalıştırmak için topluluğa katılmak ister misiniz? POKT şu anda topluluğumuz tarafından incelenen OTC masalarında işlem görmektedir.

Pocket Network (POKT) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Pocket Network (POKT) Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

Token adı: Pocket Network
Token sembolü: POKT

Web sitesi: https://www.pokt.network/

Pocket Network (POKT) Token nereden satın alabilirim?

Pocket Network (POKT) Token NEREDEN ALINIR?

Pocket Network (POKT) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Pocket Network (POKT) Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Gate.İo Puanlar Ne İşe Yarıyor? Gate.io Borsası Nasıl Kullanılır?

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak