Pitbull (PIT) Coin Nedir? Pitbull (PIT) Token Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Pitbull (PIT) Token Nedir?


Pitbull (PIT) Token, Pitbull grafik tasarımcılar, web geliştiricileri ve yazarlar gibi pek çok farklı sektör çalışanı tarafından el birliği ile geliştirilmiş olan kripto para birimidir. Pitbull ağında kullanılabilen kripto para birimi olan PIT token, sahiplerine değer katar. Pitbull platformunda hisse sahibi olmak amacı ile edinilen PIT Coin piyasaya yeni giriş yapan bir token’dır. Dogecoin ile başlayan SHIB ile devam eden “köpek sezonunun” bir parçasıdır. 

Pitbull bugünkü fiyatı $1.25 e-9 USD, 24 saatlik işlem hacmi $2.397.073 USD. Pitbull son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #2686, piyasa değeri mevcut değil. Dolaşımdaki arz verisi mevcut değil ve maksimum seviyede. 100.000.000.000.000.000 PIT coin.

Pitbull (PIT) ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar Gate.io, CoinTiger, IndoEx,  Listeleme yapan diğer borsaları bulabilirsiniz.

Pitbull, sahipliğinden feragat edilen ve yaratıldıktan sonra topluluğa verilen kendi kendine hisseli bir jetondur. Gücün bu ademi merkeziyetçiliği, Pitbull'un% 100 topluluk odaklı bir proje olarak gelişmesine izin verdi ve günlük bazda belirgin şekilde bağlı sahipleri ve hızlı büyüme elde etti. Yatırımcıların hem topluluk hem de gelişim açısından projeye entegre edildiği benzersiz bir sosyal deney haline geldi.

Binance Akıllı Zincir ağında 17 Mart 2021'de yayınlanan Pitbull projesi, başlangıcından bu yana topluluktaki gönüllüler tarafından yinelemeli olarak oluşturuldu ve geliştirildi. Grafik tasarımcılar, yazarlar, web geliştiricileri, etkileyiciler, pazarlamacılar, veri analistleri, çevirmenler ve daha fazlası, Pitbull'un topluluk odaklı başarının ilham verici bir modeline dönüşmesine yardımcı olmak için yetenekleriyle katkıda bulundular.

Topluluğunun bu kadar kısa sürede elde ettiği çok fazla ilerleme ile Pitbull, Sosyal Blok Zincirinin bu ilerici, heyecan verici çağında sağlam bir kilometre taşı olarak duruyor.

Projenin Amacı ve Whitepaper


Pitbull (PIT) Token projesinde ilk amaç sosyal bir deneyi gerçekleştirmektir. Birbirlerini tanımayan birden fazla kişinin yeni bir kripto para birimini üretiminde rol almaları sağlanmıştır. Projenin temel amacı PIT Coin’in Pitbull topluluğu tarafından geliştirilmesi olmuştur. Bu yüzden PIT Coin sahipleri aynı zamanda projenin de hissedarlarıdır. Proje hakkında daha geniş bilgi edinmek için şu linkten Whitepaper’a ulaşabilirsiniz.

PIT Token Yorum
PIT Coin hakkında yorumlara bakıldığında piyasaya girişi ardından başarılı bir ivmeyi yakaladığından söz edildiğini görüyoruz. Analistler PIT Coin’in hareketlerine baktıklarında çok ciddi yükselişleri görebildiğini belirtmişler. Yinede fiyat hacminin gelişimi için zaman gerektiğini açıklıyorlar. Yatırımcı kitlesi ise onun sunduğu avantajları değerlendirmek ve yükselişinden kar elde etmek için bu kripto parayı tercih etmektedirler. 

Pitbull (PIT) Token Geleceği
Analistler PIT token için yakın gelecekte değer kazanımının gündeme gelebileceğini açıklıyorlar. PIT Coin’in 2021 senesi Mayıs ve Haziran aylarında değer kaybını daha fazla ön plana alabileceğini açıklıyorlar. Analistler net bir fiyat tahmininde bulunmak için henüz şartların çok erken olduğunu ve fiyat hacminin piyasaya yeni çıkışa bağlı olarak henüz gelişmediğini belirtiyorlar.

Pitbull (PIT) Token'i nereden satın alabilirim?

Pitbull (PIT) Token Nereden Satın Alabilirim

Pitbull (PIT) Token NEREDEN ALINIR?

Pitbull (PIT) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Pitbull (PIT) Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI): 

https://www.gate.io/ref/4040784

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak