Phuture (PHTR) Token Nedir? Phuture (PHTR) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Phuture (PHTR) Token , Web3 ortamında belirteç tabanlı pasif yatırım stratejilerinin oluşturulması ve yatırımı için oluşturulmuş merkezi olmayan bir protokoldür.

Phuture (PHTR) Nedir?


Phuture, Web 3.0 ortamında pasif dizin stratejileri oluşturmak ve bunlara yatırım yapmak için oluşturulmuş merkezi olmayan bir protokoldür .

Phuture, pasif yatırım stratejileri yaratan açık bir tasarım felsefesine dayanmaktadır. Kullanıcılara yeni endeksler oluşturmak ve başkaları tarafından oluşturulan mevcut endekslere yatırım yapmak için gerekli araçları sağlar.

Platform, kullanıcı dostu bir arayüz ve bir dizi güçlü enstrümanı birleştirir. Bir örnek, otomatik sektör izleme ve dinamik ağırlıklandırma yöntemleri gibi özelleştirilebilir parametreler sunarak dizin oluşturmayı basitleştiren Dizin Oluşturucu'dur.

Protokol, tek bir takasın birden çok dizini aynı anda yeniden dengelemesine izin vererek ölçeklenebilirlik sağlamak üzere tasarlanmıştır. Mekanizmanın kendisi, yeniden dengeleme için optimal varlıkları hesaplar ve kabul edilebilir ağırlık aralıklarını belirler. Sonuç olarak, platform yüzlerce endeksi destekler, işlemler sırasındaki değer kaybını en aza indirir ve endeks verimliliğini artırır.

Mayıs 2021'in başlarında, Phuture protokolü özel tohum bağış toplama turunun tamamlandığını duyurdu. Ascensive Assets, NGC Ventures, SevenX, Origin Capital, Waterdrip Capital, Moonrock Capital ve D64 gibi önde gelen VC firmalarının desteğiyle yaklaşık 1,5 milyon dolar toplandı.

Phuture'un Kurucuları Kimdir?


Phuture, Şubat 2021'de yalnızca iki bilinen ekip üyesiyle piyasaya sürüldü: Charles Story ve Oliver Mehr.

Charles Story, Mart 2021'de Phuture'da büyüme başkanı rolünü üstlendi. Bundan önce, dört yıldan fazla bir süre SVK Crypto'da ortak/ortak olarak çalıştı.

Oliver Mehr, 2017'den beri SVK Crypto'da analist olarak çalışmaktadır. Şu anda Phuture'da ürün müdürü olarak görev yapmaktadır.

Phuture'u (PHTR) Benzersiz Yapan Nedir?


Phuture, herkesin Ethereum ( ETH ) blok zincirindeki varlıkları kullanarak endekslerini başlatmasına izin verir .

Phuture'un endeks oluşturma araçları sayesinde, projenin endeks portföyü pazarla birlikte büyüyerek yeni sektörleri destekler. PHTR token sahipleri, protokolün gelişimini dinamik olarak etkileyebilir ve kritik kararların alınmasına aktif olarak katılabilir. Phuture, üçüncü taraf karlılık optimize edicileri kullanarak fırsat maliyetlerini en aza indirir.

Yeniden dengeleme ve platform dışı performans, endeks varlıklarını benzer varlık gruplarında birleştirerek sağlanır. Phuture, bu toplu tasarım nedeniyle platforma çok sayıda dizin eklendiğinde ölçeklenebilir.

Phuture, 0x API kullanarak, Ethereum ağı üzerinden likidite toplayarak çok çeşitli varlıklara erişim sağlar ve yürütmeyi iyileştirir. Aynı zamanda, herhangi bir likidite kurtarma aşaması yoktur, yani kullanıcılar tek yönlü mevduat kısıtlamaları olmaksızın herhangi bir varlıkla endeks oluşturabilirler - ancak bu sadece ilk aşamadadır.

Phuture'nin yeniden dengeleme aralığı formülü, yeniden dengeleme sisteminin beklenmedik bir şekilde çalışmasını engeller ve varlık fiyatı aralık dışına çıktığında tetiklenir. Önemli fiyat hareketleri sırasında sistemi güvende tutan işlevlerden biridir.

Phuture'un toplu tasarımı ayrıca varlık performansını da iyileştiriyor. Ekstra getiri üretmek ve varlıkları geri çekmek için platformun, yeniden dengeleme ve vadeyi desteklemek için gerekli bir rezerv seviyesini koruması gerekir.

Platformun sürekli çalışmasını sağlamak için Phuture, temel protokol işlevlerini yerine getirmek için bekçiler kullanır: yeniden dengeleme, yeniden sermayelendirme ve yeniden ağırlıklandırma.

CMC Alexandria ile Web 3.0 hakkında daha fazla bilgi edinin .

Bir atın derin dalış akıllı sözleşmeler ve merkezi olmayan finans içine.

CoinMarketCap blogu ile en son haberleri ve duyuruları takip edin .

Dolaşımda Kaç Phuture (PHTR) Coin Var?


PHTR, çeşitli işlevleri yerine getiren Phuture protokolünün yardımcı programı belirtecidir: yönetişim, kullanıcı ödülleri, etkinliği teşvik etme ve sermaye artırma.

Token sahiplerinin oy hakları vardır ve protokolün gelişimini etkileyebilir ve iyileştirme önerilerinde bulunabilirler. Bir kullanıcı PHTR'yi stake ederse, gelir getiren ePHTR'ler alır. PHTR jetonları ayrıca endekslerin likiditesini artırmak için kullanılır. Koruyucular, platform için önemli görevleri yerine getirerek PHTR kazanır.

PHTR toplam 100.000.000 token arzına sahiptir ve şu şekilde tahsis edilmiştir: %25 ekibe, %53 vakıfa, %3 danışmanlara, %18 tohum satışına, %1 kamu satışına.

Mayıs 2021 itibariyle hiçbir token halka açık olarak piyasaya sürülmedi. Bununla birlikte, ekip Polkastarter platformunda ilk DEX teklifini ( IDO ) duyurdu.

Phuture Ağı Nasıl Güvende?


PHTR, Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiş bir ERC-20 uyumlu belirteçtir. Phuture platformundaki tüm faaliyetler akıllı sözleşmelerle otomatik olarak gerçekleştirilir .

Phuture (PHTR) Nereden Satın Alabilirsiniz?

Phuture (PHTR) Token'i nereden satın alabilirim?

Phuture (PHTR) Token Nereden Satın Alabilirim

Phuture (PHTR) Token NEREDEN ALINIR?

Phuture (PHTR) şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Phuture (PHTR) Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI): 

https://www.gate.io/ref/4040784


Mayıs 2021 itibariyle, PHTR sadece gate.io da işlem görmek için listelenmemiştir.

CMC takvimi ile kripto ve blok zincirindeki tüm önemli olayları takip edin .

Token adı: Phuture
Token sembolü: PHTR
Maksimum Arz:100.000.000
İlk Dolaşım Arzı: 4.680.297
Token Türü: ERC20
Sözleşme: TBC


Token dağıtım oranı ve kilit açma kuralları:

Web sitesi: https://www.phuture.finance/

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak