Pendle (PENDLE) Token Nedir? Pendle (PENDLE) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Pendle, getiri kazandıran bir varlığı anapara ve getiri bileşenlerine ayırarak kullanıcıların, sabit veya esnek getiri elde etmesini sağlayan bir getiri alım satım protokolüdür. PENDLE, likidite teşvikleri, yönetişim ve komisyon değeri tahakkuku için kullanılan hizmet tokenidir.

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLUP Pendle (PENDLE)  Token ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Referans göstererek % 20 komisyon indirimli Binance üyeliği için TIKLAYINIZ

Pendle, yatırımcılara bir varlığın gelecekteki getirisine erişim sağlayan tokenize bir getiri protokolüdür. Diğer tokenize getiri protokollerinden farklı olarak, Pendle, zamanla azalan otomatik piyasa yapıcısı (AMM) özelliği ve diğer getiri bileşenleri ile benzersizdir. Bu DeFi protokolü Ethereum blok zinciri üzerinde inşa edilmiştir.

Pendle (PENDLE) Token Ekonomisi

Pendle'ın yerel tokeni PENDLE'dir. Bu, toplamda 231.725.335 tokenle sınırlı olan bir ERC-20 utility tokenidir. Dolaşımdaki arz 198 milyon tokendir. PENDLE, protokolün tamamlanmasında yönetişimi yönetmek ve değer birikim mekanizmasını desteklemek amacıyla kullanılır. PENDLE, %2 sürekli enflasyon oranına sahip hibrit bir enflasyon tokenidir.

Pendle, kullanıcıların çeşitli getiri yönetimi stratejilerini yürütebildiği, izinsiz bir getiri ticareti protokolüdür.
Getiri getiren varlıklar, ana belirteç (PT) ve getiri belirtecine (YT) bölünerek kullanıcılara Pendle'ın v2 AMM'sinde sabit veya esnek getiri kazanma seçeneği sunar.
PENDLE, yerel yardımcı program belirtecidir ve kullanım durumları şunları içerir:
Önyükleme Likiditesi: PENDLE ödülleri, protokoller için likiditeyi başlatmak için teşvik olarak kullanılır
Teşvik Yönlendirme: Farklı havuzlara emisyon ödüllerinin yönünü oylamak için PENDLE'ı 2 yıla kadar vePENDLE olarak kilitleyin
Ücret Tahakkuku: Kilitli vePENDLE sahiplerine iki gelir kaynağından ücret tahakkuk ettirilir
Pendle'ın AMM'sindeki tüm takaslar tarafından oluşturulan takas ücretleri
Getiri Jetonu (YT) ücretleri. Pendle, YT aracılığıyla tahakkuk eden tüm getiriden %3 ücret alır ve bunun %100'ü vePENDLE sahiplerine yeniden dağıtılır.
Protokol, birlikte çalışan aşağıdaki ana bileşenlerden oluşur:
Verim Belirteci: Temel getiri taşıyan belirteçler, daha sonra ana belirteç (PT) ve bunun getiri bileşenine (YT) ayrılan SY'ye (Standartlaştırılmış getiri belirteçleri) sarılır.
Pendle v2 AMM: Yalnızca tek bir likidite havuzu kullanarak hem PT hem de YT takaslarını (flaş takaslar yoluyla) uygulayabilen, sermaye açısından verimli bir tasarım modeli.
PENDLE , Nisan 2021'de bir başlangıç ​​turunda 35 milyon ABD Doları FDV ile toplam arzın %14,9'unu oluşturacak şekilde 3,7 milyon ABD Doları artırdı .
30 Haziran 2023 itibariyle, toplam PENDLE arzı 251 milyon PENDLE ve dolaşımdaki arz ~140 milyondur (toplam token arzının ~%56'sı).
Haziran 2023 itibarıyla haftalık emisyonlar yaklaşık 460 bin. Emisyonlar, Nisan 2026'ya kadar kademeli olarak haftalık %1,10 oranında azalacak. Mevcut tokenomikler, teşvikler için yıllık %2,00'lik bir nihai enflasyon oranına izin veriyor.

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLUP Pendle (PENDLE)  Token ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

PENDLE'nin token dağıtımı hakkında buradan daha fazla bilgi edinin .

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak