Ontology (ONT) Coin Geleceği 2021, Ontology (ONT) Coin Alınır mı?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Ontology Coin

Ontology veri onayı, veri değişimi ve benzer işlemleri gerçekleştirmek üzere endüstriler arasında güven ekosistemi yaratmak istiyor. Bu uygulama IoT dahil neredeyse tüm sektörlerde uygulanabilir. Finans, Sigorta, Medya, Yazılım Geliştirme, Ödeme, Tıp ve emtia satışı gibi.

Referans göstererek % 20 komisyon indirimli Binance üyeliği için TIKLAYINIZ


Ontology Coin tasarımına NEP-5 tokeni olarak başlamıştır. Kullanıcılarına erişimin sağlanması ve airdopp için ICO modelini seçen ONT, mümkün olan en kısa süre içerisinde reel bir fiyat artışı yakalarken, kendisine bağlı ve sadakatli bir yatırımcı kitlesi oluşturabilmeyi de başarmıştır. Ontology coin haberleri içeriklerinde söz konusu coinin peşindeki kitle ile bu başarısını sürdürebileceği yönünde düşünüyor.

Ontology Coin Hangi Ülkenin
2017 yılı itibariyle Çin merkezli olarak OnChain tarafından kurulan ONT’nin kurucu üyeleri içerisinde

Jun Li, Da Hongfei, Eric Zhang bulunuyor.

Ontology coin hangi ülkenin sorusunu bu şekilde yanıtlamamız mümkün. Rakiplerine oranla kullanıcılarına ve şirketleri farklı yönetimsel avantajlar sunar. Sunduğu en önemli avantaj kişisel blockchain oluşturmalarına olanak tanımasıdır.

Toplamda 1.000.000.000 adet arzı olan Ontology Coin’ yaklaşık olarak % 80 kadarı piyasada aktif kullanılır. Yüzdesel bazda 4 farklı kitleye ayrılmıştır. Yaşanabilecek siber saldırılara, karşı oldukça dirençli olan Ontology Coin (ONT), bu direnci tam anlamıyla merkeziyetsizdir.

ONT Coin Yorum 2021
ONT Coin Yorum 2021 verileri söz konusu coine yatırım yapmak isteyen kişiler tarafından oldukça yakından takip ediliyor. An itibariyle pek çok uzman tarafından alım işlemi için en doğru zamanlama olacağı ifade edilen ONT için, net bir veri paylaşmak maalesef mümkün değil.

ONT Coin değeri 20,04 TL ve dünden bu güne yaşadığı fiyat değişimi, 3.12 TL ile yaklaşık %18.53 civarında. Geride bıraktığımız son 24 saatlik zaman filimi içerisinde, en düşük değeri 15,94 TL iken, en yüksek değeri ise 20.87 TL civarında. Piyasadaki toplam işlem hacmi 10,995,376,198,95 TL ile yaklaşık olarak % 56.36 yükselişte.

Market hacmi, 06785 olan ONT, %0,09’luk piyasa hâkimiyeti ile kripto para piyasalarında, 68. Sırada yer alıyor. Sıralaması nedeniyle gelecekte yükselişe geçeceği düşünülen ONT’nin gelecekte alacağı değer net bir şekilde bilinmiyor.

Referans göstererek % 20 komisyon indirimli Binance üyeliği için TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak