Nosana (NOS) Token Nedir? Nosana (NOS) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Nosana Network, merkezi olmayan CPU tabanlı Dev(Ops) çözümlerinin lider sağlayıcısı olacak ve Metaverse projelerinin geliştirme sürecinde devrim yaratacak. Kalabalık bilgi işlem platformumuz, açık kaynaklı projelerin yazılımları daha hızlı, daha uygun maliyetli ve güvenli oluşturmasına yardımcı olacaktır. Nosana, Solana Ağı tarafından desteklenen ilk merkezi olmayan hesaplama platformudur.

Nosana nedir
Nosana, CPU bulut bilişimini demokratikleştirecek. Açık kaynaklı projelerin yazılımları daha hızlı, daha uygun maliyetli ve güvenli oluşturmasına yardımcı olurlar. Bu, Nosana'yı Solana Ağı tarafından desteklenen ilk merkezi olmayan hesaplama platformu yapar.

Çoğu yazılım genel bulutta çalışır. Genel bulut, büyük şirketlerin sahip olduğu büyük sunucu çiftliklerinden oluşur. Daha merkezi olmayan bir geleceğe doğru ilerlerken, projeler günlük operasyonlar için bu meçhul taraflara güvenmek zorunda kalmamalı. Nosana, toplulukların ihtiyaç duyulan hesaplamayı merkezi olmayan bir şekilde sağlayabileceğine inanıyor. Ayrıca, güçlü bir topluluk, bir projeyi sonsuza kadar güçlendirebilir. Nosana, projelerin buluttan kalabalığa taşınmasını sağlar.

Nosana Platformu
Nosana, topluluk üyelerinin cihazlarının CPU kapasitesini favori projelerine kiralayabilecekleri ve NOS jetonları kazanabilecekleri bir kalabalık bilgi işlem platformudur. Çoğu tüketici donanımı desteklenecek ve bu da onu ekstra gelir elde etmek için çok erişilebilir bir yol haline getirecek. Nosana ile açık kaynak projeleri, otomasyon ihtiyaçları için Big Tech'e güvenmek zorunda değil.

Nosana'nın ilk projesi (Galactica), projelerin CI/CD altyapısını çalıştırmak için gereken bilgi işlem gücünü sağlamaya odaklanmıştır. Geliştiriciler ve destekçiler, yazılım teslim ardışık düzenlerini yürütmek için birbirlerinin bilgi işlem gücünü kullanabilir ve paylaşabilir. Kod kontrolleri çalıştırarak veya kapsayıcı görüntüleri oluşturarak diğerlerini destekleyin ve karşılığında NOS belirteçleri alın. Hiçbir teknolojik bilgi gerekli değildir, sadece açık kaynak ve kripto projelerinin projelerine güçlü bir inanç gereklidir. İnsanlar tarafından, insanlar için CI!

NOS Simgesi
NOS, aşağıdakiler için kullanılan yerel yardımcı program belirtecidir:

İşlem hatlarını işleme ve CI/CD kontrollerini çalıştırma ücretleri.
Ödüller kazanmak ve doğrulamak için NOS jetonlarını esnetme.
Ağ kaynaklarının nasıl tahsis edildiğini belirlemek için yönetim oyları için kullanılır.

Token adı: Nosana
Token sembolü: NOS

Web sitesi: https://nosana.io/

Nosana (NOS) Token nereden satın alabilirim?

Nosana (NOS) Token Nasıl Satın Alabilirim

Nosana (NOS) Token NEREDEN ALINIR?

Nosana (NOS) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Nosana (NOS) Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak