Mimir (MIMIR) Token Nedir? Mimir (MIMIR) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Mimir World, çok net bir misyona sahip İsveçli bir oyun stüdyosudur: Blok zinciri oyunlarını kitle pazarına getiriyoruz. Mimir Dünya Oyunları, kanıtlanmış ve evrensel oyun konseptleri etrafında toplanmıştır, ancak GameFi ve blockchain'in tüm devrim yaratan fikirlerini karışıma eklediğimiz benzersiz bir bükülme ile. Piyasaya sürülen ilk oyunumuz Mimir Quiz - dünyanın blockchain tarafından desteklenen ilk bilgi yarışması uygulaması. Trivia ve quiz oyunları dünyanın en popüler ve evrensel oyun kavramlarıdır. Mimir Quiz ile blockchain teknolojisinin gerçek gücünü, kazan-kazan, NFT'leri ve GameFi'nin tüm avantajlarını açığa çıkarıyoruz.

Mimir World nedir?

Mimir world, zaten kanıtlanmış bir konsept olan Quiz games ile kriptoyu kitle pazarına getirme fırsatına sahip oyunlara odaklanan İsveçli bir oyun stüdyosudur. Mimir Quiz oyunuyla ana hedeflerimizden biri, kripto dünyasına aşina olmayan yeni kullanıcıların, dijital para birimlerini kullanma sürecinin tamamını mümkün olduğunca kolay hale getirmek için basitleştirilmiş bir işe alım sürecinin keyfini çıkarabilmeleridir. Amaç, işlevsellik kazanmak için Play'e güçlü bir şekilde odaklanan blok zinciri özellikli oyunlar geliştiren en iyi oyun stüdyosu olmaktır.

Mimir Quiz nedir?

Mimir Quiz, tüm zamanların en evrensel, kanıtlanmış ve popüler oyun modu olan trivia oyunları etrafında toplanmıştır. Google Play ve App Store'da Mimir Quiz'i başlatarak, dünya çapında 350 milyon mobil bilgi yarışması oyunu oyuncusu kitlesini hedefliyoruz. Bu oyuncular için mevcut durum, tam oyun içeriğinin keyfini çıkarmak için aylık olarak ödeme yapmak zorunda olmaları veya sınırlı seçenekler ve gerçekten sinir bozucu reklamlarla ücretsiz oynamalarıdır. Mimir Quiz ile, oynaması %100 ücretsiz, dünya çapında erişilebilir, herhangi bir reklam olmadan ve Mimir Tokens'de oynama süreniz için size gerçekten ödeme yaptığımız üstün bir ürünü kitle pazarına sunacağız. Mimir Quiz uygulamasında ayrıca büyük ödüllü kazançlarımız olacak ve belki de kim milyoner olmak ister sorusunun cevabına sahip olacağız.

Token adı: Mimir
Token sembolü: MIMIR

Web sitesi: http://www.mimirquiz.com

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Mimir (MIMIR) Token nereden satın alabilirim?

Mimir (MIMIR) Token Nereden Satın Alabilirim

Mimir (MIMIR) Token NEREDEN ALINIR?

Mimir (MIMIR) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Mimir (MIMIR) Tokenn ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak