Metal (MTL) Coin Nedir? Metal (MTL) Coin Nereden Alınır?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

MTL Coin Nasıl Alınır?
Binance, Upbit, Bithumb, Huobi, Bittrex, Kyber, Tidex ve IDEX borsalar dahil olmak üzere birçok borsa üzerinden Metal (MTL) coin alım satımı yapılabiliyor.

Referans göstererek % 20 komisyon indirimli Binance üyeliği için TIKLAYINIZ
 

MTL Coin nedir?


MTL Coin, Metal platformunun yerel token'ıdır ve kullanıcılara birçok avantaj sunuyor. Metal coin (MTL), Metal ürünlerin yerel kripto para birimidir ve Metal ekosisteminin önemli bir parçasıdır. Ekibe göre Metal Pay üzerinden herhangi bir kripto transferi yapmak anında ve ücretsiz gerçekleşiyor.

METAL (MTL) Kurucuları


2016 yılında San Francisco’da Marshall Hayner tarafından geliştirilmiştir ve Hayner bu platformun CEO’su olarak görev yapmaktadır. Ekibin diğer önemli ismi Sid Parihar olup uygulamanın İOS versiyonunu geliştiren ve yöneten isimdir. Günümüzde Metal ekibi içerisinde çok sayıda mühendis ve araştırmacı kişi çalışmaktadır.

METAL Coin Yorum


29.03.2021 tarihinde saat 23.15’ te $6.58 olan Coin’in 24 saatlik hacmi $2,579,186,690’dır. Bu Coin’in arz ve dolaşımına bakıldığında ise toplam 66,588,888 arzının 65,588,845’i dolaşımda olduğu görülmektedir.

MTL Coin Nereden Alınır?

Referans göstererek % 20 komisyon indirimli Binance üyeliği için TIKLAYINIZ


MTL Coin, işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para alım satım platformu Binance aracılığı ile hızlı ve güvenli bir şekilde satın alınabilir.

MTL Coin satın almak için öncelikle Binance’e üye olmak ve ardından itibari para göndermek gerekiyor. Türk Lirası ya da dolar gibi bir itibari para gönderiminin yapılmasının ardından MTL Coin’in işlem gördüğü Ethereum (ETH) Tether (USDT)  ya da Bitcoin (BTC) alarak MTL işlem çiftinde alım işlemi gerçekleştirilebilir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak