MetaGaming Guild (MGG) Token Nedir? MetaGaming Guild (MGG) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

MetaGaming Guild (MGG), oyun finansmanını kitleler için daha adil hale getirme misyonunu üstlenen, dünyanın en hızlı büyüyen GameFi loncalarından biridir. MGG, oyun başlangıcından en iyi Fungible Olmayan Jetonları (NFT'ler) satın alır ve burs programı aracılığıyla bir oyuncu topluluğuna kiralar. Bununla, MGG akademisyenleri oyunlara önceden maliyet olmadan erişebilir, VC'ler gibi erken aşama oyun belirteçlerine erişebilir ve NFT'lerini otomatik getiriye dağıtabilir. MGG, DAO Maker, GameFi, Red Kite, Gamesstarter, Starpunk ve daha fazlası gibi en güçlü oyunları yayınlayan ünlü fırlatma rampalarının desteğine sahiptir. Bu, MetaGaming Guild'e sektördeki en iyi oyun varlıklarına ayrıcalıklı bir erişim sağlar. MGG bahisçileri, blockchain oyunları için ilk oyun verimi çiftçiliği olan GameFi Vaults aracılığıyla oyun jetonlarına ve NFT'lere özel erişim elde eder.

MetaGaming Guild (MGG) Nedir?

MetaGaming Guild (MGG) ( https://metagg.com ), oyun finansmanını kitleler için daha adil hale getiren, topluluk tarafından yönetilen bir organizasyondur. Öncelikle, oyuncuların veya üyelerin oyunlara önceden ödeme yapmadan eriştiği, VC'ler gibi erken aşama oyun belirteçlerine eriştiği ve NFT'lerini otomatik getiriye dağıttığı canlı bir burs programına odaklanır.

MGG, Axie Infinity ve diğer NFT oyun projeleri gibi girişimlerden NFT oyun varlıkları satın alır ve burs programı aracılığıyla oyuncu topluluğuna kiralar. Proje ayrıca GameFi Vaults için seçim kriterlerini karşılayan projelerin erken oyun jetonlarını satın alıyor ve NFT oyun varlıkları sahiplerini bilginleri/lonca üyeleriyle Game Yield Farming (Otomatik verimin ilk biçimi) aracılığıyla birleştirecek.

MetaGaming Guild'in Kurucuları kimlerdir?

MetaGaming Guild, oyunun geleceğinin, Fungible Tokens (NFT'ler) ve blok zinciri teknolojisi ile desteklenen bir oyna-kazan modeli olacağına inanan insanların ortak akılları tarafından geliştirilmiştir.

Filipinler merkezli öncü kripto para birimi girişimlerinden biri olan SparkPoint Technologies Inc'in CEO'su Andy Agnas tarafından kuruldu. Andy Agnas 5 yılı aşkın süredir sektörde ve SparkPoint ( https://sparkpoint.io/ ), SparkSwap ( https://sparkswap.finance/#/swap ) ve SparkPoint Global gibi birçok başarılı projeyi hayata geçirdi. Girişimler ( https://sparkpoint.global/ ).

Projenin baş danışmanı, önde gelen kripto fırlatma rampası olan DAO Maker'ın Pazarlama ve Strateji Başkanı Hassn (Hatu) Şeyh'tir. Operasyon Direktörü (COO), sosyal medya endüstrisine güçlü bir şekilde odaklanan deneyimli bir pazarlamacı olan Morris Perico'dur.

Rico Zuñiga, Baş Teknoloji Sorumlusu olarak görev yapmaktadır. bir seri teknoloji girişimcisi ve şu anda SparkPoint Technologies Inc.'in Baş Teknoloji Sorumlusu olarak görev yapıyor. Rico, 20 yıldır teknoloji endüstrisinde yer almakta ve Filipin teknoloji startup endüstrisindeki öncülerden biridir.

MetaGaming Guild'i Benzersiz Yapan Nedir?

Dünyanın her yerinde ortaya çıkan birçok oyun topluluğu var ama ekip MetaGaming Guild'in her zaman daha fazlasını sunacağından emin!

Kendinden önce gelen tüm oyun girişimlerinden ilham alır ve benzersiz bir oyun loncası geliştirmek için endüstrinin en iyi uygulamalarının parçalarını ve parçalarını bütünleştirir. Proje yenilik yapmaktan asla vazgeçmez. MetaGaming Guild, daha fazlasını aşmaya, dünyanın daha önce görmediği NFT oyunlarında devrim yaratmaya yönlendiriliyor!

Bu özelliklerin birleşimi bizi diğer oyun loncalarından farklı kılıyor:

Topluluk DAO, üyelerin erken lider blok zinciri oyun belirteçlerine erişebildiği ve MGG protokolünün yönü üzerinde oy kullanabildiği, merkezi olmayan özerk bir organizasyonu (DAO) teşvik eder.

GameFI Vaults VC finansmanında yeni başlayan NFT oyun projeleri tarafından verilen sanal varlıkları edinin ve MGG sahiplerinin stake yoluyla kazanabilecekleri oyuncu kasalarına koyun.

Game Yield Farming, NFT oyun öğelerini lonca üyelerine ödünç veren ilk DeFi protokolünü sunar – otomatik NFT getirisinin ilk biçimi.

Küresel Genişleme Dünyanın her yerinden MGG KOL ortaklarının yardımıyla stratejik olarak küresel bir taktik NFT oyuncuları topluluğu oluşturun.

Token adı: MetaGaming Guild
Token sembolü: MGG

Web sitesi: https://metagg.com

MetaGaming Guild Token nasıl satın alabilirim?

MetaGaming Guild Token NEREDEN ALINIR?

MetaGaming Guild Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP MetaGaming Guild Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak