Metafluence (METO) Token Nedir? Metafluence (METO) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Metafluence, etkileyicilerin Metaverse'deki sosyal medya güçlerinden ve yaratıcılıklarından para kazanmalarını sağlar. Sosyal medya (SM) meta veriye geçerken vizyonumuz, SM etkileyicilerinin, izleyicilerinin ve markalarının şeffaf ve teşvik edilmiş ilişkilere kolayca dahil olduğu meta veri tabanında etkileyici merkezli bir eko inşa etmektir. Kazandıran etki yaratan Metafluence platformumuz aracılığıyla SM Influencer'larını metaverse girişimcilerine (Metapreneurs) dönüştürme görevindeyiz. Influencerlara yönelik çözümlerimiz, marka ve izleyici zorluklarını otomatik olarak ele alarak tüm tarafların Web 3.0'da başarılı olmasını sağlar.

Metafluence ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar Gate.ioMEXC

Metafluence, SM etkileyicileri tarafından yönetilen metaverse'deki bir şehrin adıdır. Etkileyici evler (Metahutlar) şehrin ana mimari unsurlarıdır ve metaverse içinde kişiselleştirilmiş alanlar (arsalara benzer) olarak hizmet edecektir. Metahut'lar, kişiselleştirilmiş mekanlar olan odalardan oluşacak ve influencer'ların SM etkisinden daha iyi para kazanmalarına, Metafluence ekosistemindeki hedef kitleleri ve markalarıyla yakın ilişki kurmalarına olanak tanıyacak. Influencerlar, SM etkilerini ve erişimlerini birleştirmek için Influencer klanlarında (Metaclans) gruplanabilecek. Etkileyenler, izleyicileri ve markaları klan içi, herkese açık, özel veya premium olabilecek çeşitli etkinliklere katılabilecek. Etkinliklerin ana odak noktası, etkileyicilerin SM erişimlerinden ve etkilerinden para kazanmalarını sağlamak, ister izleyici katılımı ister marka sponsorluğu olsun.

Metafluence platformunun marka tarafı, meta veri tabanındaki reklam yönüne ve doğrudan etkileyici ilişkilere ve etkinlik sponsorluklarına odaklanacaktır. Ayrıca markalar, influencer keşfi, influencer analizi kampanya performansı ve anahtar kelime izleme gibi özelliklere erişebilecek.

Metafluence ekosisteminin düzenli platform kullanıcıları veya ziyaretçileri (etkileyiciler ve markalar dışında), izleyiciler olarak kabul edilir (esas olarak etkileyici kitleler olduğu varsayılır). Platformun izleyici tarafı, Metahut'ları, etkinlikleri veya topluluk itibarı ve metaverse etkinliğine dayalı rozetleri aracılığıyla etkileyicilerle daha fazla etkileşime güçlü bir şekilde vurgu yapılarak oluşturulacaktır.

Token adı: Metafluence
Token sembolü: METO

Web sitesi: https://metafluence.com/

Metafluence (METO) Token nereden satın alabilirim?

Metafluence (METO) Token Nasıl Satın Alabilirim

Metafluence (METO) Token NEREDEN ALINIR?

Metafluence (METO) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Metafluence (METO) Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak