Merit Circle (MC) Token Nedir? Merit Circle (MC) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Binance Launchpool'de stake ederek 60 gün boyunca ödül olarak verilecek Merit Circle (MC) Coin nedir?

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLUP MERIT CIRCLE ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Binance'da yeni listelenen Merit Circle (MC) Token nedir

Binance, 02/12/2021 günü saat 11.00'de (TSİ) Merit Circle'ı (MC) Listeleyecek ve MC/BTC, MC/BUSD ve MC/USDT işlem çiftlerini alım-satıma açacaktır.
Kullanıcılar, artık MC yatırarak alım-satım hazırlığı yapabilir


MC çekim işlemleri 03/12/2021 günü saat 11.00'de (TSİ) açılacaktır


Not: Çekme işlemlerinin yaklaşık açılma zamanı, kullanıcılara referans olması için verilmiştir. Kullanıcılar, işlemlerin asıl durumunu çekim sayfasında görüntüleyebilir
 

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLUP MERIT CIRCLE ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Merit Circle (MC) Nedir?

WEB SİTESİ: https://www.meritcircle.io/
Merit Circle, oyna-kazan oyunlarına yatırım yapan ve DAO'nun NFT varlıklarını kullanan bir merkeziyetsiz otonom kuruluştur (DAO). MC, Merit Circle DAO'nun yönetişim tokenidir ve platform yönetişimi, staking, NFT drop'larına erken erişim ve platform ödülleri için kullanılabilir. 
MC Listeleme Ücreti: 0 BNB.

Merit Circle bugünkü fiyatı $8,20 USD, 24 saatlik işlem hacmi $231.078.523 USD. MC / USD fiyatlarımızı gerçek zamanlı olarak güncelliyoruz. Merit Circle son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #266, piyasa değeri $349.300.566 USD. Dolaşımdaki arz 42.592.000 MC coin ve maksimum seviyede. 1.000.000.000 MC coin.

Merit Circle ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar Binance, , Gate.io, Mandala Exchange, Uniswap (V3) Listeleme yapan diğer borsaları bulabilirsiniz.

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLUP MERIT CIRCLE ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Merit Circle, kazan-kazan ( P2E ) ekonomisini geliştirmeye odaklanan merkezi olmayan özerk bir organizasyondur ( DAO ) . Proje, kullanıcıların basit bir hobi gibi davranmak yerine sevdikleri oyunları oynayarak para kazanabilecekleri yeni bir oyun çağı yaratmayı hedefliyor. Proje 4 Kasım 2021'de başladı, ancak Temmuz 2021'den beri geliştiriliyor. Genç yaşına rağmen, Twitter'da 64.800'den fazla takipçisi olan büyük bir topluluğa sahip.

Merit Circle şu anda en yüksek işlem hacmine sahip en popüler canavarlarla savaşan oyna-kazan oyunu olan Axie Infinity'yi desteklemektedir . Bu arada, kazanmak için oynayarak, bilim adamları, işverenler yavaş ama emin adımlarla kripto meta evrenine doğru genişledikçe, yakında büyük talep görecek yeni beceriler kazanıyorlar.

Boru hattında DAO, Star Atlas, Illuvium ve Hash Rush'ı desteklemeyi planlıyor. Örneğin Star Atlas, en iddialı blockchain oyunu olarak tanımlandı . Illuvium , uzaylı bir dünyada geçen bir hayatta kalma oyunu türü gibi görünürken, Hash Rush , oyuncuların bir kez daha inşa etmek, savaşmak ve savaşmak zorunda olduğu kurgusal Hermeian galaksisinde geçen çevrimiçi bir bilimkurgu/fantezi RTS'dir. hayatta kalma ve zafer yolunda ticaret yapın.

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLUP MERIT CIRCLE ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Merit Circle'ı Benzersiz Yapan Nedir?
Merit Circle'ın arkasındaki konsept tamamen yeni olmasa da, projenin kendisi meta veri tabanındaki farklı oyunlarda değer tahakkukunu en üst düzeye çıkarma hedefiyle lider bir DAO'dur. Platformu, sermayenin, uzmanlığın ve yatırımcıların, platformun ve yöneticilerin temsil edildiği oyuncuların ve tabii ki oyuncuların kesişim noktasındadır.

Projenin yapma potansiyeline sahip olduğu getiriler, onunla ilgilenen bazı oyuncular için potansiyel olarak yaşamı değiştiren gelirlere dönüşebilecek. Oyuncular projenin ve kendileri için oluşturulan burs programının değerini anladılar ve şu anda Axie Infinity oynayan 500'den fazla akademisyen var.

DAO'nun yanı sıra oyunculara ve likidite sağlayıcılarına fayda sağlayan Liyakat Çemberine akmakta olan önemli gelirler var. Daha fazlasının gelmesi bekleniyor, özellikle Merit Circle DAO şimdi yeni oyunlar aracılığıyla metaverse'deki diğer fırsatlara odaklanmaya başlayacak.

Ayrıca Merit Circle, DeFiance Capital, Spartan Group, Yield Guild Games ve daha fazlasını içeren etkileyici bir ortak listesine sahiptir. Bunlar ve diğerleri, Merit Circle'ı etkin bir şekilde büyüyebilen, geliştirebilen ve yeni üyeleri sürdürebilen ölçeklenebilir bir operasyonel süreç oluşturduğu için övmüş, endüstri lideri isimlerdir. Aslında, DeFiance Capital'den Arthur, DeFiance'ın "Liyakat Çemberinin bu topraklarda kral yapıcı olacak en iyi loncalar arasında olacağına" inandığını söyledi.

Tüm ortaklar ve bir dizi melek yatırımcı, başlangıç ​​aşamasında şirketi destekleyerek 4,5 milyon dolar kazanmasına yardımcı oldu.

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dolaşımda Kaç Merit Circle (MC) Coin Var?
Merit Circle (MC) toplam 1.000.000.000 MC arzına sahiptir. Ne kadar tokeninin dolaşıma çıkacağına dair bilgi henüz mevcut değil. Toplam arzın %20'sinin ekip üyelerine ve danışmanlara ayrılacağı biliniyor; %29,4'ü topluluk teşvikleri için kullanılacak; %14,1'i erken yatırımcılara tahsis edilecek; %7,5'i kamuya dağıtılacak; DAO Hazinesi ise %15'i elinde tutacak. Kalan %14, likidite ödülleri (%10) ve Geriye dönük ödüller (%4) için ödül olarak kullanılacaktır.

Merit Circle Ağı Nasıl Güvende?
Merit Circle'ın Medium gönderisine göre proje, sektördeki önde gelen güvenlik değerlendirme firmalarından biri olan Quantstamp tarafından denetlendi. Quantstamp, başlangıçta toplam 12 sayı bularak projenin tüm yönlerini analiz etti ve değerlendirdi. Sorunlar hemen çözüldü, ardından kod birkaç bireysel üst düzey geliştirici tarafından analiz edildi. Buna ek olarak, proje, topluluğun kodunu taramasına ve standart kontrollerden geçebilecek ek sorunları kontrol etmesine izin veren bir hata ödülü aldı.

Merit Circle Ticareti Ne Zaman Başlayacak?
Merit Circle ticaret için kullanılabilir, en erken ticaret verileri madeni para ticaretinin 4 Kasım 2021'de başladığını ve ilk hacim verilerinin 5 Kasım 2021 civarında geldiğini gösteriyor.

MC 10 Doları Vurabilir mi?
Merit Circle (MC) 2,8 $ fiyatla piyasaya sürüldü ve 5 Kasım'da bu fiyatın kısa bir süre altına düşerken (2,7024 $'a düştü), hızlı bir şekilde toparlandı ve 6 Kasım'da 9,55 $'dan bir ATH'ye ulaştı, ancak yine biraz düzeltme yaptı. Şimdi, topluluktaki en büyük soru, ATH'sine dönüp onu ihlal edip edemeyeceği ve bunun 10 dolara ulaşmasına da izin verip vermeyeceğidir. Projenin son zamanlardaki en büyük gelişmeleri arasında 7 Kasım'da duyurulan staking'in tanıtılması ve ekosistemle ilgili kararların oylanması yer alıyor.

Merit Circle'ı (MC) Nereden Satın Alabilirsiniz?
Merit Circle, Uniswap (V2) , Uniswap (V3) , 0x Protocol , Hoo ve DODO'da mevcuttur . Kripto para birimlerini nasıl satın alabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, CoinMarketCap'in eğitim portalı Alexandria'da daha fazlasını okuyabilir ve CoinMarketCap'te diğer kripto topluluğu üyeleriyle birlikte ticarete başlayabilirsiniz .

GATE.İO KAYIT OLUP Merit Circle'ı (MC) Token  ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLUP MERIT CIRCLE ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak