Manta Network (MA) Token Nedir? Manta Network (MA) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

MANTA NETWORK (MA) TOKEN NEDİR?

Manta Network, tüm DeFi yığınına hizmet vermek için oluşturulmuş tak ve çalıştır gizlilik koruma protokolüdür.

Manta Ağı Polkadot tarafından desteklenen birlikte çalışabilir, gizliliği koruyan DeFi yığını

Manta Ağı, Gizliliği Koruyan Merkezi Olmayan Değişim Oluşturmak için Polychain Capital liderliğinde 1,1 milyon dolar artırdı
Polkadot üzerine kurulu gizliliği koruyan DeFi yığını Manta Network , bugün 1,1 milyon dolarlık finansmanı kapattığını duyurdu. Tur, Polychain Capital tarafından yönetildi. Ek yatırımcılar arasında Hypersphere Ventures, Three Arrows Capital, Defiance Capital, Multicoin Capital, Alameda Research, BTC12 Capital, Genblock Capital, Rarestone Capital, AU21 Capital ve diğerleri yer alıyor.

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Manta Network'ün avantajları
Manta Network CEO'su Profesör Shumo Chu, “Merkezi olmayan borsadan başlayarak blok zinciri alanına tak ve çalıştır gizliliği getirmek için büyük bir fırsat görüyoruz” dedi. "ZkSNARK'ların modern, ölçeklenebilir uygulamalarının bir kombinasyonu ve Polkadot'tan yararlanarak çözdüğümüz, gizliliği koruyan bir DEX uygulamak için birçok kullanıcı deneyimi sorunu var."
Polychain Ortağı Ben Perszyk, “Manta Network, blok zincirindeki gizlilikle ilgili kritik ve büyüyen sorunları çözmek için deneyimli bir ekip getiriyor. Polkadot parachain olarak inşa etmeye yönelik benzersiz yaklaşımı, kendi gizliliğini koruyan DEX'lerinden başlayarak çok sayıda kullanım senaryosu ve projesine tak ve çalıştır gizliliği sunmalarını sağlıyor."
“Manta Network, zkSNARK'ları blok zinciri düzeyinde uygulamak için daha ucuz ve daha özel finansal işlemlere olanak tanıyan pratik bir yaklaşım benimsiyor. Manta'nın Polkadot ekosisteminde benimsenmesini desteklemek için sabırsızlanıyoruz,” dedi Hypersphere Ventures'ın Kurucu Ortağı Jack Platts.
Manta Network, Harvard, MIT ve Algorand gibi geçmişe sahip endüstri gazileri tarafından 2020 yılında başlatıldı. İlk kilometre taşının bir parçası olarak Manta Network, hibeyi yerine getirmek için prototipini ilk çeyreğin başlarında gerçekleştirecek. Test ağını 2021'in ilk çeyreğinde başlatmayı planlıyor. Manta Network, ana ağını 2021'in 4. çeyreğinde başlatmak için bir parachain sağlamak için Polkadot Parachain açık artırmalarına katılmayı planlıyor.

Bir sonraki Polkadot (DOT) parachain müzayedeleri, yükselen Web3 blok zincirinde bir yer kazanmak için bir dizi heyecan verici yeni proje ile önümüzdeki günlerde başlayacak. 

Yaklaşan müzayede partisinde yer alan dokuz blok zinciri girişimi arasında Pri-Fi (gizlilik finansmanı) projesi Manta Network yer alıyor. Manta, blok zinciri uygulamaları için uçtan uca gizlilik sağlamak için zkSNARKS gibi bir dizi kriptografik çözüm kullanarak Web3 çerçevesi için standart olarak gizlilik garantileri sağlamayı amaçlamaktadır. 

Yazma sırasında, Manta zaten kitle kredisinde 4,5 milyon doların üzerinde para topladı! 

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

DOT Slot Açık Artırması nedir ve nasıl çalışır?
DOT Slot Açık Artırması, bir parachain açık artırmasıdır. DOT Slot Açık Artırması'nda, açık artırmanın kazananının belirlendiği anı rastgele bir hale getirmek için mum açık artırma mekanizması kullanılır. Projeler, bir Polkadot parachain'i olmak için başarılı bir biçimde kiralanması gereken parachain slotu için en yüksek miktardaki DOT teklifini gerektirir ve böylece "zincirler arası" özellik elde edilmiş olur. Slotlar dönem başına 3 ay, art arda en fazla 2 yıl süreyle kiralanabilir.

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ
DOT Slot Açık Artırması'na katılarak hangi ödülleri kazanabilirim?
Isınma Dönemi içinde Polkadot parachain projeleri tarafından sağlanan Binance Ekstra Bonusunu (yaklaşık toplam 30 milyon USD ödül) ve seçtiğiniz projelerin Açık Artırma Dönemi ve Kiralama Dönemi için sunduğu ödüllerin %100'ünü alırsınız.

Web Sitesi: https://manta.network/

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak