Litentry (LIT) Token Nedir? Litentry (LIT) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

LİTENTRY TOKEN NEDİR?
Litentry (LIT), kullanıcısının diğer zincirlerden kimlikleri toplamasına olanak sağlar, Litentry bir kimlik eşleştirme ve kimlik belirleme mekanizmasına sahiptir, bir bütün halinde merkezi olmayan kimlik ve kullanıcı etkinliği veri toplama altyapısından oluşmaktadır. Litentry, gizlilik esaslıdır.

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Litentry bugünkü fiyatı ₺48,68 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺266.927.866 TRY. LIT / TRY fiyatlarımızı gerçek zamanlı olarak güncelliyoruz. Litentry son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #403, piyasa değeri ₺1.327.281.391 TRY. Dolaşımdaki arz 27.267.479 LIT coin ve maksimum seviyede. 100.000.000 LIT coin.

tr 6833Litentry ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar Binance, Mandala Exchange, ZT, Hotcoin Global, ve . Listeleme yapan diğer borsaları bulabilirsiniz.

Merkezi olmayan kimlik doğrulama ve kullanıcı etkinliği veri yönetimi Altyapısı. Polkadot için Hazır, Substrat Üzerine İnşa Edin. Litentry, blok zinciri ile kullanıcı merkezli bir ağ lehine olan değişimi desteklemeye yardımcı oluyor. Litentry, kimlik tabanlı bir ağ ve ilgili araçları içerir, bir kimlik eşleştirme ve kimlik belirleme mekanizması içerir, bir bütün olarak merkezi olmayan kimlik ve kullanıcı etkinliği veri yönetimi altyapısından oluşur.

Litentry (LIT), kullanıcısının diğer zincirlerden kimlikleri toplamasına olanak sağlar, 

DOT Slot Açık Artırması nedir ve nasıl çalışır?
DOT Slot Açık Artırması, bir parachain açık artırmasıdır. DOT Slot Açık Artırması'nda, açık artırmanın kazananının belirlendiği anı rastgele bir hale getirmek için mum açık artırma mekanizması kullanılır. Projeler, bir Polkadot parachain'i olmak için başarılı bir biçimde kiralanması gereken parachain slotu için en yüksek miktardaki DOT teklifini gerektirir ve böylece "zincirler arası" özellik elde edilmiş olur. Slotlar dönem başına 3 ay, art arda en fazla 2 yıl süreyle kiralanabilir.

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ
DOT Slot Açık Artırması'na katılarak hangi ödülleri kazanabilirim?
Isınma Dönemi içinde Polkadot parachain projeleri tarafından sağlanan Binance Ekstra Bonusunu (yaklaşık toplam 30 milyon USD ödül) ve seçtiğiniz projelerin Açık Artırma Dönemi ve Kiralama Dönemi için sunduğu ödüllerin %100'ünü alırsınız.

Web Sitesi: https://www.litentry.com/

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak