League of Kingdoms (LOKA) Token Nedir? League of Kingdoms (LOKA) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

League of Kingdoms, blok zincirinde oynaması ücretsiz bir MMO savaş strateji oyunudur. League of Kingdoms'ın ana oynanışı, geleneksel bir RTS'ye (Gerçek zamanlı strateji) benzer, ancak blok zincir teknolojisi ile destekleniyor ve sahiplik, oyunun temel kavramlarının merkezinde yer alıyor. İttifak temelli bir taktik strateji oyunu olarak oyuncular krallıklar kurabilir, ordular kurabilir, ittifaklar kurabilir ve savaş alanlarında rekabet edebilir. Oyundaki tüm araziler, takas edilemez jetonlardır ve kullanıcılara ait olabilir.

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLUP League of Kingdoms (LOKA) Token ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ
Oyuncular, oyunu oynamak için kripto para birimleri ile önceden herhangi bir deneyime veya bilgiye ihtiyaç duymazlar ve NFT'lere dönüştürülebilecek kaynakları toplamak için Arazi NFT'lerine sahip olmaları gerekmez. LOKA jetonunun benimsenmesiyle, oyuncular oyun platformunda etkin bir şekilde sahiplenebildiği, önerebildiği, oy kullanabildiği ve kazanabildiği için League of Kingdoms daha fazla oyuncu benimseme, dahil etme ve aktivasyona sahip olabilecek.

Web Sitesi: League of Kingdoms
LOKA, League of Kingdoms'ın yerel yönetim simgesidir ve bazıları League of Kingdoms oyun serisinde para birimi olarak kullanılacak ve özel paketler, görünümler, mallar satın almak gibi tüm oyun içi mağaza satın alımlarında kullanılacaktır. LOKA ($LOKA) jetonu, gelecek Drago ve Skin NFT'leri dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere özel NFT varlıkları oluşturmak, yükseltmek ve elde etmek için bir NFT güçlendirici olarak kullanılacaktır. LOKA ($LOKA) belirteci, platformun gelecekteki özelliklerini, politikalarını, içeriğini ve/veya parametrelerini belirlemek için zincir üstü yönetişim tekliflerini önermek ve oylamak için de kullanılacaktır. Son olarak LOKA jetonları, oyun içi rekabeti oynayarak ve/veya özel görevleri gerçekleştirerek de kazanılabilir - örneğin her Kıta ve Kıta (CvC) savaşından sonra, kazananlar LOKA jetonları (ve potansiyel olarak daha nadir NFT) ile ödüllendirilecektir. öğe ödülleri!

Temel Özellikler ve Öne Çıkanlar

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLUP League of Kingdoms (LOKA) Token ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ
PvE maceraları: Oyuncular krallıklar kurabilir ve oyun dünyasında canavarlarla ve düşman krallıklarla savaşmak için askerler yetiştirebilir.
İttifak oluşturma: Oyuncular, yardım almak, sosyalleşmek ve dünya çapındaki benzer düşünen oyuncularla destek paylaşmak için bir ittifaka katılmaya şiddetle teşvik edilir. Sadece birlik ve güçlü bir bağ ile yarışmalarda ve zorluklarda başarılı olabilirler.


Rekabetçi maçlar: Kullanıcılar, LOKA ödülleri kazanmak için ittifaka karşı ittifak (PvP) maçlarına katılabilecekler. CvC, LOKA ödülü sunan ilk yarışma türü olacak.
Canlı NFT ekonomisi: League of Kingdoms, ikonik Land NFT'si etrafında inşa edilmiş benzersiz bir oyun ekonomisine sahiptir. Oyuncular, oyunu oynadıkları Arazilere sahip olabilir ve ödüller kazanmak için Toprakları işleyebilir. Arazilerin yanı sıra, oyuncular ticaret yapmak için NFT'lere dönüştürebilecekleri çeşitli kaynakları toplayabilirler.

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLUP League of Kingdoms (LOKA) Token ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

League of Kingdoms'ın Özellikleri Nelerdir?
Oyuncular, vatandaşlarınızı korumak ve düşmanlarla savaşmak için krallıklarını ve silahlı birliklerini kurabilirler.

League of Kingdoms oyununda Land, krallıkların geliştiği ve hegemonya için rekabet edecek kaynakların bulunduğu bir NFT gayrimenkulüdür.

Her arazi, kullanıcıların sahip olabileceği, ekebileceği, katkıda bulunabileceği ve kazançlı ödüller kazanabileceği bir NFT varlığıdır.

Kaynak ödülleri: Bir arazi sahibi, Arazi içinde toplanan kaynakların %5'ini alır. Kaynaklar, krallığınızı geliştirmek için kullanılabilir veya kaynak belirteçleri (NFT) yapmak için bir araya getirilebilir.
DAI ödülleri: League of Kingdoms, çalışkan toprak sahiplerini Topraklarının gelişme seviyelerine göre telafi etmek için DAI ödül havuzunu biriktirir 
KENDİ: Oyuncular LAND ve diğer NFT varlıklarına sonsuza kadar sahip olabilirler! Bunları resmi oyun mağazasından veya merkezi olmayan pazar yeri opensea.io'daki diğer oyunculardan satın alabilirler. Sahiplik, blok zinciri defterinde şeffaf bir şekilde doğrulanabilir, böylece içiniz rahat edebilir.
KAZAN: Oyuncular, NFT sahipliklerine, çabalarına, yeteneklerine, sezgilerine ve zamanlarına göre kripto para KAZANABİLİR!! Oyunun akıllı sözleşmesi, aktif oyuncuları ve ev sahiplerini ödüllendirmek için oyun karının bir kısmını ayıracak. Örneğin, geri çekebileceğiniz veya oyuna yeniden yatırım yapabileceğiniz arazi varlıklarınızdan günlük DAI ödülleri alabilirsiniz. 
TİCARET: Oyuncular nerede, ne zaman ve kimle olursa olsun serbest ticaretin tadını çıkarabilirler. Oyun varlıklarınız, oyun ekosistemimizin dışında bile sayısız şekilde kullanılabilir. Örneğin, bir oyuncu bir oyun varlığını başka bir oyuncuya şahsen satabilir. El değişikliği, bir oyun geliştiricisinin yardımı olsun veya olmasın sorunsuz bir şekilde gerçekleşebilir.
YÖNET: Oyuncular, blok zinciri yönetişimi aracılığıyla karar verme sürecine katılabilir! Tüm süreçler blok zincirinde güvenilmez ve şeffaf bir şekilde kanıtlanabilir, böylece oyuncular güçlendirilebilir. Örneğin, oyuncular yeni oyun içeriğine oy verebilir ve en çok oy bir sonraki güncellemede uygulanabilir.

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLUP League of Kingdoms (LOKA) Token ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Anahtar Kelimeler:
League Of KingdomsLeague Of Kingdoms Token NedirLeague Of Kingdoms Coin NedirLeague Of Kingdoms GeleceğiLeague Of Kingdoms Hangi BorsadaLeague Of Kingdoms BinanceLeague Of Kingdoms BinansA Blockchain MMO Strategy GameLOKALOKA Token NedirLOKA Coin NedirLOKA Hangi BorsadaLOKA UsdtLOKA GeleceğiLOKAyorumlarLOKA YorumLOKA BinanceLOKA USDLOKA BNBLOKA BTCLOKAETHLOKA ETHLOKA TRYLOKAUSDTLOKAUSDLOKA LAUNCPOOLLeague Of Kingdoms (LOKA) Token NedirLeague Of Kingdoms (LOKA) Coin NedirLeague Of Kingdoms (LOKA) TokenLeague Of Kingdoms LOKA Token NedirLeague Of Kingdoms (LOKA) NedirLeague Of Kingdoms (LOKA) Coin GeleceğiLeague Of Kingdoms (LOKA) Token GeleceğiLeague Of Kingdoms (LOKA) CoinLeague Of Kingdoms (LOKA) GeleceğiLeague Of Kingdoms LOKA Coin GeleceğiLeague Of Kingdoms LOKA Coin1 LOKA = 0.16 USD1 LOKA Kaç USD1 LOKA Kaç TlLOKA League Of KingdomsLOKA League Of Kingdoms TokenLOKA League Of Kingdoms CoinMMO Savaş Strateji OyunuLeague Of Kingdoms (LOKA) Coin Geleceği Nedir?Binance Launchpaddeki 26. Proje League Of Kingdoms (LOKA) Token NedirBinance Launchpad League Of Kingdoms (LOKA) Token NedirBinance LaunchpadBinance Launchpad League Of Kingdoms (LOKA) TokenLEAGUE OF KINGDOMS TOKENLEAGUE OF KINGDOMS COINLeague KingdomsLOKA - League Of KingdomsLeague Of Kingdoms Token (LOKA)League Of Kingdoms Coin (LOKA)League Of Kingdoms To Introduce Play-to-Earn EconomyLeague Of Kingdoms Price (LOKA)League Of Kingdoms Arena (LOKA) RaisesLeague Of Kingdoms LandsLeague Of Kingdoms LandLeague Of Kingdoms Para KazanmaLeague Of Kingdoms Token PriceLeague Of Kingdoms NFTWhat Is League Of Kingdoms(LOKA)What Is League Of KingdomsWhat Is LOKALeague Of Kingdoms Özellikleri Nelerdir?1 Loka Kaç Dolar1 Loka Kaç Euro

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak