LandShare (LAND) Token Nedir? LandShare (LAND) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Landshare, tokenizasyon yoluyla yasal olarak uyumlu kısmi yatırım sunan Binance Akıllı Zincirinde bir gayrimenkul yatırım platformudur. Her tokenize edilmiş gayrimenkul payı, bir varlığın kısmi sahipliğini temsil eder ve sahiplerine mülk tarafından üretilen kira getirilerine ve nakit akışlarına hak verir. Landshare ile ev sahibi olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Uyum sürecini (KYC/AML kontrolleri ve Satın Alma Sözleşmeleri) tamamlayın ve BUSD ve Landshare Jetonlarını kullanarak gayrimenkul hisseleri satın alın. Landshare Token, platformun hizmet simgesidir ve gayrimenkul yatırımları için bir ödeme yöntemi olarak kullanılır. Ek araçlar arasında, Landshare'in Tokenized Asset DeFi özellikleri için bahis, yönetim ve ücretler bulunur.

Landshare, DeFi ve gayrimenkul yatırımının gücünü tek bir platformda birleştirmek için tasarlanmıştır. BUSD Mülk Kasası ve Landshare Token staking ile DeFi verim çiftçiliği ödülleri kazanın veya zincirdeki varlıklara doğrudan maruz kalmak için Tokenized Assets ve Crowdfunded House Flipping gibi yaklaşan gayrimenkul yatırımlarını kullanın.

Binance Smart Chain'e tamamen entegre olan Landshare'in tüm özellikleri, ekosistemin tamamıyla sorunsuz bir şekilde çalışır. İster DeFi getirileri, isterse blok zincirinde doğrudan bir gayrimenkul yatırımı arıyorsanız, hepsi tek bir platformda mevcuttur.

Landshare'in ekip üyeleri kimlerdir?
Landshare'nin temel geliştirme ve pazarlama ekibi, Lider Blockchain Geliştiricisi ve CEO Jordan Friske, Pazarlama Direktörü ve COO Travis Martin ve web geliştirme ekibiyle Baş Web Geliştiricisi Sumit Sharma'dan oluşuyor.

Ürdün bilgisayar bilimi eğitimi aldı ve siber güvenlik, programlama ve ağ trafiği analizi konularında eğitim aldığı ABD Hava Kuvvetleri'ne katıldı. Ulusal Hava Muhafızları'nda Dijital Ağ Analisti olarak yarı zamanlı olarak çalışmaya devam ediyor.

Travis, kripto para yatırımı ve piyasa analizi konusunda 6 yıldan fazla deneyime sahiptir. COO ve Pazarlama Direktörü olmasının yanı sıra Travis, Landshare için birincil varlık yöneticisi olarak ticaret alanındaki deneyimini kullanır.

Sumit Sharma, tam yığın geliştiriciler ve UI/grafik tasarımcılarından oluşan 10 kişilik bir ekip olan Landshare için web geliştirme ekibine liderlik ediyor.

Landshare'in Tokenomikleri nelerdir?
LAND'in toplam arz sınırı 10.000.000 jetondur ve ilk dolaşımdaki arz 177.500'dür. Tüm olası jetonların %59,8'i, Property Vault pay sahiplerine ödenen ödül havuzunda bulunur. İlk likidite 5 ay süreyle kilitlenir. Tüm tohum turu ve satış öncesi belirteçleri en az 5 aylık bir süre için verilir. Takım jetonları 3 ay boyunca kilitlenir ve 10 ay boyunca aylık %10'luk kilitler açılır.

LAND nereden satın alabilirim?

LandShare (LAND) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP LandShare (LAND) Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

Token adı: Landshare
Token sembolü: LAND

Web sitesi: www.landshare.io

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

LandShare (LAND) Token nereden satın alabilirim?

LandShare (LAND) Token Nasıl Satın Alabilirim

LandShare (LAND) Token NEREDEN ALINIR?

LandShare (LAND) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP LandShare (LAND) Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Gate.İo Puanlar Ne İşe Yarıyor? Gate.io Borsası Nasıl Kullanılır?

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak