KOK Token Nedir? KOK Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

"Adil, paylaş ve etkinleştir" felsefesine dayanan blok zinciri tabanlı çok kanallı platform. Topluluk, ölçeklenebilirlik ve bütünlüğe odaklanan en optimize pazara açılma iş modeliyle sonuçlanmak için çeşitli teknolojilerden yararlanmak.

KOK bugünkü fiyatı ₺86,21 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺360.638.651 TRY. KOK / TRY fiyatlarımızı gerçek zamanlı olarak güncelliyoruz. KOK son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #216, piyasa değeri ₺9.253.546.190 TRY. Dolaşımdaki arz 107.333.422 KOK coin ve azami seviye arzı. arz mevcut değil.

KOK ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar Gate.ioKuCoin,ZBG,BitGlobal,Hotbit, ve .Listeleme yapan diğer borsaları bulabilirsiniz.

KOK Vakfı, “Fırsat ve Bilginin Temel Taşı” misyonu ile küresel içerik endüstrisini ve blok zinciri teknolojisini entegre ederek mevcut iş modelini yenilemeyi amaçlayan bir şirkettir. KOK, geleneksel dijital medya içerikleri endüstrisinin çarpık sistemlerini iyileştirmeyi ve medya endüstrisinin hem niteliksel hem de niceliksel olarak birlikte geliştirebileceği daha keyifli, ayırt edici, güçlü içerikli bir platform oluşturmayı amaçlamaktadır.

Token adı: Kok
Token sembolü: KOK

Web Sitesi: https://kok-chain.io/

KOK Token nereden satın alabilirim?

KOK Token NEREDEN ALINIR?

KOK Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP KOK Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak