Klaytn (KLAY) Coin Nedir? Klaytn (KLAY) Token Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Klaytn (KLAY) Nedir?
Klaytn, Kore'nin internet devi Kakao'nun dünya çapında 50 milyon kullanıcıya sahip blok zinciri kolu Ground X tarafından geliştirilen halka açık bir blok zinciridir. Kakao, mevcut blok zinciri teknolojisinin performans sınırlamaları nedeniyle çevrimiçi ve mobil öncelikli hizmetlerin karşılaşabileceği herhangi bir darboğazdan kaçınmak için tescilli bir blok zinciri platformu oluşturdu.

Klaytn protokolü, protokolün uzun vadeli gelişimine katkıda bulunacak ekosistem oluşturucular ve hizmet sağlayıcılardan oluşan Governance Council tarafından yönetiliyo. Yönetim konseyi, diğerleri arasında Kakao, Binance, MakerDao, Hashkey, Worldpay, LG Electronics gibi küresel işletmelerden oluşan en büyük blok zinciri konsorsiyumlarından biridir.

Klaytn, Asya'da NFT'lerin, Merkezi Olmayan Finansmanın (DeFi) ve ötesinin fiili platformu olmayı hedefliyor. Klaytn ayrıca Merkez Bankası Dijital Para Birimleri (CBDC) için bir temel yazılım platformu geliştirmek için küresel lider kurumlarla birlikte çalışıyor.

KLAY Fiyatı Canlı Veri
Klaytn bugünkü fiyatı $0,958395 USD, 24 saatlik işlem hacmi $107.639.334 USD. Klaytn son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #35, piyasa değeri $2.377.348.554 USD. Dolaşımdaki arz 2.480.552.404 KLAY coin ve azami seviye arzı. arz mevcut değil.

Klaytn ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar Binance, OKEx, HitBTC, BiONE, ve . Listeleme yapan diğer borsaları bulabilirsiniz.

Referans göstererek % 20 komisyon indirimli Binance üyeliği için TIKLAYINIZ

Klaytn (KLAY) Nedir?


Haziran 2019'da başlatılan Klaytn, blok zinciri teknolojisinin değerini iletmek için erişilebilir bir kullanıcı deneyimi ve geliştirme ortamı sağlayan halka açık bir blok zinciri platformudur. Platform, hem genel blok zincirlerinin (merkezi olmayan veri ve kontrol, dağıtılmış yönetişim) hem de özel blok zincirlerin (düşük gecikme süresi, yüksek ölçeklenebilirlik) en iyi özelliklerini verimli bir "hibrit" tasarım aracılığıyla birleştirir.

Klaytn, blockchain teknolojisini mikro girişimlerden kurumsal bölümlere kadar her tür kullanıcıya ulaştırmayı hedefliyor. Şirketin misyonu, blok zinciri aracılığıyla ademi merkeziyetçiliği küresel ölçekte kullanılabilir hale getirmektir. Buna ek olarak, proje şimdiden dünya çapında çok sayıda saygın markanın ilgisini çekti.

Klaytn'ın Kurucuları Kimdir?


Jaesun Han , Klaytn blok zincirinin arkasındaki şirket olan GroundX'in kurucusu ve CEO'sudur. Han'ın doktorası var. Kore İleri Bilim ve Teknoloji Enstitüsü'nden elektrik mühendisliği ve bilgisayar bilimi alanında yüksek lisans derecesi aldı. Profesyonel kariyeri, dağıtık bilgi işlem konusunda kapsamlı araştırmalar yürüttüğü KAIST için doktora sonrası araştırmacı olarak başladı.

Girişimciliğe ilk atlayışı, Jaesun Han'ın Kore'deki ilk büyük veri ve bulut bilişim teknolojisi başlangıcı olan NexR'yi kurduğu 2007'de oldu. 2008'de Han, Bulut Bilişim Araştırmaları Konsorsiyumu'nun yönetim kurulu başkanı olarak göreve başladı. Kasım 2011'de Jaesun Han, KT Ucloud hizmetlerini teknik olarak desteklemeye adanmış bir şirket olan KT Cloudware'in CTO'su oldu.

İş ve girişimcilik girişimlerinin yanı sıra, Jaesun Han aynı zamanda KAIST'te kredili bir yardımcı profesördür.

Klaytn'ı Benzersiz Yapan Nedir?


Herhangi bir teknik bilgiye ihtiyaç duymadan Klaytn üzerinde kendi zincirinizi kolaylıkla kurabilir veya diğer zincirlere katılabilirsiniz; Kriptografi konusunda uzman olmanıza veya blockchain teknolojisi hakkında derin bir anlayışa sahip olmanıza gerek yok. Son derece uzmanlaşmış bir teknik danışmana danışmaya gerek kalmadan, herkes kendi literatürüne göre Klaytn'de kendi token ekonomisi ekosistemini başlatabilir.

Çok çeşitli merkezi olmayan uygulamaların ( DApp'ler ) bir ekosistemi olarak Klaytn, kullanıcılara ihtiyaçları için doğru uygulama türünü bulma veya geliştirme fırsatı sunar. Platformun merkezi olmayan yapısı nedeniyle, uygulama yayını kısıtlanmadığından, kullanıcıların önünde neredeyse sınırsız kullanım durumu vardır. Klaytn, dijital varlık yönetimi, sanat koleksiyonu ve ticareti, oyun geliştirme ve merkezi olmayan borsalar dahil olmak üzere çok sayıda alanda DApp'leri destekler.

Bu çok yönlülüğü nedeniyle Klaytn, Humanspace, Wemade Tree ve Piction Network gibi kurumsal yatırımcıların dikkatini çekti.

Referans göstererek % 20 komisyon indirimli Binance üyeliği için TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak