King Shiba (KINGSHIB) Token Nedir? KING SHIBA (KINGSHIB) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

King Shiba, Binance Smart Chain ve Ethereum Network'teki bir sonraki büyük Meme parası. Shiba ödülleri için staking dApp ve NFT madenciliği/pazar yeri gibi gerçek kullanım durumları sunar. Tamamen güvenilir bir geliştirici, Certik denetimi ve EverOwn listelemesi ile krallığa gerçek bir gönül rahatlığıyla yatırım yapabilirsiniz. Yol haritamızla Kral ve sadık sahipleri için gerçek 1000 kat potansiyel var, bu yüzden fantastik topluluğumuza katılın ve biraz eğlenin!

King Shiba bugünkü fiyatı ₺1,13 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺28.487.714 TRY. KINGSHIB / TRY fiyatlarımızı gerçek zamanlı olarak güncelliyoruz. King Shiba son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #2938, piyasa değeri mevcut değil. Dolaşımdaki arz verisi mevcut değil ve azami seviye arzı. arz mevcut değil.

Shiba Krallığının Kralı, tebaalarına yatırımları için koruma ve bağlılıkları için ödüller sağlamak için Binance Akıllı Zincire geldi. Kral Shiba, tüm ödül jetonlarını topraklarından kovuyor, bunun yerine krallığa ay için en iyi şansı vermek için krallığa yansıma ve günlük yakma sağlıyor. Sahip olduğunuz tüm köylü shiba ve floki jetonlarını sat ve Shibas Kralı'na haraç öde!

King Shiba Ekibi, bizi aya fırlatabilecek pazarlama bağlantılarıyla güvenli kripto projeleri sunma konusunda kanıtlanmış bir deneyime sahiptir. Güven, dürüstlük ve tutarlı performans yoluyla kazanılır ve bu projede topluluğun güvenini kazanmayı dört gözle bekliyoruz.

Token adı: King Shiba
Token sembolü: KINGSHIB

Web Sitesi: https://www.kingshibaofficial.com/

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

King Shiba (KINGSHIB) Token nereden satın alabilirim?

King Shiba (KINGSHIB) Token Nereden Satın Alabilirim

King Shiba (KINGSHIB) Token NEREDEN ALINIR?

King Shiba (KINGSHIB) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP King Shiba (KINGSHIB) Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak