İzumi (IZI) Token Nedir? Izumi Finance (IZI) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

izumi Finance, önce Uniswap V3 ile Ethereum üzerinde Programlanabilir Likidite (LaaS) sağlıyor ve ardından likidite hizmetini yerleşik DEX ile çoklu zincirlere genişletecek. Likidite sağlayıcılarının Uniswap V3'te ek likidite madenciliği ödülleri ve ticaret ücretleri kazanmasına yardımcı olacaktır.

Izumi Finance bugünkü fiyatı $0,194645 USD, 24 saatlik işlem hacmi $3.135.288 USD. IZI / USD fiyatlarımızı gerçek zamanlı olarak güncelliyoruz. Izumi Finance son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #2981, piyasa değeri mevcut değil. Dolaşımdaki arz verisi mevcut değil ve azami seviye arzı. arz mevcut değil.

Izumi Finance ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar Gate.io , Bybit, Uniswap (V3), MEXC, ve . Listeleme yapan diğer borsaları bulabilirsiniz.

Giriş: izumi Finance, önce Uniswap V3 ile Ethereum üzerinde Programlanabilir Likidite (LaaS) sağlar ve ardından likidite hizmetini yerleşik DEX ile çoklu zincirlere genişletir. Likidite sağlayıcılarının Uniswap V3'te ek likidite madenciliği ödülleri ve ticaret ücretleri kazanmasına yardımcı olacaktır. Öte yandan, protokollerin likiditeyi verimli ve kalıcı bir şekilde çekmesine yardımcı olacaktır. izumi, protokollerin belirli fiyat aralıklarında teşvik ödüllerini dağıtmasını sağlayan izumi LiquidBox ile teşvik verimliliğini artırır. Bu arada likidite sağlayıcıları, sermaye verimliliği ile daha fazla işlem ücreti kazanabilir ve ilgili protokoller tarafından sağlanan ek teşvikler alabilir. Örneğin, stablecoin havuzları yalnızca dar bir fiyat aralığında (0,99,1,01) teşvik ödülleri ödüyor. izumi, protokoller için düşük emisyon oranıyla daha fazla likidite çekebilecek ve likidite sağlayıcıları için kalıcı olmayan kayıp likidite madenciliği sağlayabilecek yapılandırılmış teşvik ve otomatik yeniden temelli modüller sağlayarak “havuz 2 ikilemi” sorunlarını çözer. (Havuz 2 ikilemi - Havuz 2'deki yüksek Nisan likidite madenciliği teşvikleri genellikle yüksek enflasyon oranı ve satış baskısı getirir) Hizmet Olarak Likidite (LaaS) Yol Haritası: a. Uniswap V3'te LaaS: LiquidBox İzumi Finance LiquidBox, protokollerin belirli fiyat aralıklarında tam ve verimli teşvikler sunmasını sağlayan, likidite dağıtımını optimize edebilen ve kullanıcıları Uniswap V3'ü stake etmeye teşvik eden Uniswap v3 LP NFT ile programlanabilir likidite madenciliği (LM) araçları sağlar. Ekstra ödüller kazanmak için LP jetonları. B. Çoklu zincirlerde ayrıklaştırılmış likidite AMM'si: iZiSwap Uniswap V3 gibi konsantre likidite hizmetini çoklu zincirlere genişletin. Limit emirleri iZiSwap ile desteklenecek ve çoklu zincirler için sermaye verimliliğini artıran emir defteri ve Uniswap V3 ile uyumlu olacak. C. Köprüde konsantre likidite hizmeti: C-AMM Köprüsü Çok zincirli çağda hızlı, merkezi olmayan, otomatik yeniden dengelenen çapraz zincir köprülerine ihtiyaç vardır. izumi'nin zincirler arası işlem maliyetini 1 dakikadan az ve düşük gaz ücreti ile yapmak için C-AMM köprüsü. Zincirler arası güvenlik, merkezi olmayan ve şeffaf olan çoklu doğrulayıcı röle ağları tarafından garanti edilecektir. Çoklu zincir çağında otomatik yeniden dengelenen çapraz zincir köprülere ihtiyaç vardır. izumi'nin zincirler arası işlem maliyetini 1 dakikadan az ve düşük gaz ücreti ile yapmak için C-AMM köprüsü. Zincirler arası güvenlik, merkezi olmayan ve şeffaf olan çoklu doğrulayıcı röle ağları tarafından garanti edilecektir. Çoklu zincir çağında otomatik yeniden dengelenen çapraz zincir köprülere ihtiyaç vardır. izumi'nin zincirler arası işlem maliyetini 1 dakikadan az ve düşük gaz ücreti ile yapmak için C-AMM köprüsü. Zincirler arası güvenlik, merkezi olmayan ve şeffaf olan çoklu doğrulayıcı röle ağları tarafından garanti edilecektir.

Token adı: izumi Finance
Token sembolü: IZI

Web sitesi: https://izumi.finance/home

İzumi (IZI) Token nereden satın alabilirim?

İzumi (IZI) Token NEREDEN ALINIR?

İzumi (IZI) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP İzumi (IZI) Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Gate.İo Puanlar Ne İşe Yarıyor? Gate.io Borsası Nasıl Kullanılır?

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak