Hydraverse (HDV) Token Nedir? Hydraverse (HDV) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Hydraverse, oynanışa ve kullanıcıların deneyimlerine odaklanan bir metaverse, oyna-kazan PVP ejderha yarışı oyunudur. Oyuncuların NFT ejderhalarına bakmalarına ve onları kazanmak için farklı ırklara getirmelerine izin verilir. AR özelliğimiz sayesinde, efsanevi yaratıklar olan NFT Dragons, bir kez daha tam önünüzde beliriyor.

Hydraverse nedir?
Hydraverse, yüksek gelişmiş AR/VR özellikleriyle NFT oyunlarını geride bırakan, oyna-kazan PVP ejderha yarışı oyunudur. Hydraverse ekosistemi, en trend metaverse deneyimiyle birlikte geleneksel yarış oyunu ve NFT oyununun mükemmel bir birleşimidir. Hydraverse'de oyuncular benzersiz bir oyun deneyimi ile eğlenme şansı elde etmenin yanı sıra, oyna-kazan oyun modeli ile eş zamanlı olarak kazanç elde edebilmektedir.

Hydraverse'in Kurucuları Kimlerdir?
Hydraverse Team, özel bir oyun stüdyosu olan Onetap ve Vietnam'da bir Top-10 blockchain şirketi olan Chainos Solution tarafından ortaklaşa kurulmuştur. Çekirdek ekip, oyun ve blok zincirinde uzun yıllara dayanan deneyime sahip dinamik gençlerden oluşuyor. Efsanevi karakterlerden ve yarış oyunlarından ilham alan tüm ekip, fikir üzerinde derinlemesine beyin fırtınası yapmak için bir araya geldi ve P2E endüstrisinin lideri olmak için kapsayıcı bir metaverse ekosistemi inşa etme tutkusuyla 2020'den itibaren projeye başladı.

Kurucu ekip aşağıdaki kişilerden oluşmaktadır: Ryan Nguyen - CEO: Oyun geliştirme endüstrisinde 10 yılı aşkın çalışma deneyimi ile Ryan, 3D, AR, VR gibi ileri teknolojilerde sağlam bir uzmanlığa sahiptir. Onetap CEO'su olarak Ryan, Onetapstudio tarafından yayınlanan 25'ten fazla oyunun başarılı lansmanlara öncülük etmesini sağladı. Ryan aynı zamanda Hydraverse fikrini bulan kişidir ve şu anda Hydraverse'de proje yöneticisinden sorumludur.

Toan Nguyen - CTO: Toan, Chainos'ta proje yöneticisi olarak birçok Blockchain projesine katıldı ve ayrıca yeni teknoloji araştırmakla olağanüstü ilgileniyor. Hydraverse'de Toan, temel blok zinciri geliştirmesinden sorumlu.

Quang Nguyen - COO: Oyun Performans Yöneticisi olarak Quang, Onetapstudio'da başarılı bir lansman için anahtar olan tüm projelerin teslimi konusunda oldukça katı gözlere sahip. Quang, Hydraverse için oyun geliştirme ekibine liderlik ediyor.

Tracy Hoang - CMO: Tracy, Vietnam'daki birkaç büyük firma için pazarlamacı olarak çalışıyor. Hydraverse'e katılarak, bu harika oyunu çok sayıda kripto tüccarına ve yarış oyunu hayranına ulaştırmayı hedefliyor. # Hydraverse'i Benzersiz Kılan Nedir? Metaverse Hydraverse, oyuncuların ejderhalarında gezinebilecekleri dijital bir dünya sağlayarak, mevcut "metaverse" oyun dalgasına da karışacak.

Benzersiz oyun aktiviteleri Hydraverse, geleneksel yarış oyununu takip eder. Ancak, karakterimiz benzersizdir. Yalnızca bir Hydraverse ejderhasına sahip olarak üreme, eğitim, yarış, kiralama, bahis gibi sayısız oyun etkinliğine katılabilirsiniz. Ardından, eğitimdeki benzersiz taktikleriniz ve biraz da şansınızla birlikte, şimdiye kadarki en büyük ödülü kazanmak için Hydracup'a da katılabilirsiniz.

3D NFT NFT oyunları, fiyatları ve hızla artan kullanıcı sayısı ile son zamanlarda tüm hype. Hydraverse, Blockchain'i entegre ederek oyunun seviye atlama gücüne inanıyor ve oyuncuların oyun içi varlıklar üzerinde doğrulanabilir mülkiyete sahip olmalarını sağlıyor.

Token adı: Hydraverse
Token sembolü: HDV

Web sitesi: https://www.hydraverse.io/

Hydraverse (HDV) Token nereden satın alabilirim?

Hydraverse (HDV) Token Nasıl Satın Alabilirim

Hydraverse (HDV) Token NEREDEN ALINIR?

Hydraverse (HDV) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Hydraverse (HDV) Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak