Huobi Token (HT) Nedir? Huobi Token Nereden Satın Alınır?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

HT coin nedir?


Huobi Token (HT)  ya da HT coin, borsa merkezli bir toklen ve kripto para borsası Huobi’nin yerel bir kripto para birimi.

GATE.İO KAYIT OLUP HT COIN ALMAK İÇİN (REFERANSLI): https://www.gate.io/ref/4040784

Huobi Token (HT) nedir?


Huobi Token (HT), ERC-20 tabanlı Ethereum üzerinde çalışan, Huobi borsasında birçok avantaj yakalamanızı sağlayan bir token. Temel felsefesi blockchain destekli müşteri sadakat programı olup Huobi borsasında işlem yapan müşterilerini ödüllendirmek. Huobi Token (HT) satışı için ICO yöntemini kullanmamıştı. Kullanıcılar, HT tokeni kullanmak isterse Huobi borsasından ‘Puan Kartı’ olarak alabilirler. 

Huobi Token’in piyasaya çıkışı


Huobi borsası, 23 Ocak 2018’de HT Token’i piyasaya süreceğini duyurmuştu. Yatırımcıların büyük bir kısmı bu tokenin piyasaya girmesinden haberdar olmadı. Çünkü ICO yöntemi ile piyasaya girmedi. Huobi yöneticilerinin ICO projelerine mesafeli olduğu biliniyor. Toplam arzı 500 milyon HT token olarak planlanmış, bunun yüzde 60’ı olan 300 milyon HT’nin borsa kullanıcılarına dağıtılacağı açıklanmıştı. Fakat CoinMarketCap verilerine göre 500 milyon tokenin sadece 222 milyonu piyasada. 

Binance, Bind, Kucoin, COSS, Bibox gibi borsa tokenlerinin başarılı olduğu görülüyor. HT tokenin kısa bir geçmişe sahip olduğu düşünüldüğünde performansı oldukça parlak denebilir.

Huobi borsasının en büyük yatırımcılarına bakıldığında, Tim Draper ve ZhenFund’u görüyoruz. Bu bile başlı başına bir değer. Huobi 139 ülkede müşterisi olan bir borsa. Çin’in 2. büyük borsası olarak piyasada.

HT tokenin avantajları neler?


Huobi Token, borsada listelenecek tokenlerin oylamasında kullanılıyor ve bu yapıldığında ayrıca bir ödül veriliyor. Oylamalara katılan kullanıcılar, söz konusu proje borsada listelenirse, projeye ait tokenlerle ödüllendiriliyor. Seçtiğiniz bir proje borsada listelenir ise anlaşma gereği projenin yüzde 10’u airdrop olarak kullanıcılara dağıtılıyor. Oylamada seçtiğiniz proje listelenmez ise kullandığınız HT’ler size geri iade ediliyor. Yani hiç bir şekilde kaybetmiyorsunuz.

BNB ve Huobi token kıyaslaması


Binance borsanın BNB’si kullanıcılara işlem avantajı (IEO, trade vb) sağlıyor ve maliyetleri düşürüyor. Binance işlem maliyeti  yüzde 0.1. Binance işlem maliyetindeki avantajları her yıl yüzde 50 oranında düşürecek. Bu da 5 yıl sonra herhangi bir avantajın kalmayacağı anlamına geliyor. Gelecek yıl yüzde 50 indirim oranı ortadan kalkacağından, Huobi borsası ile maliyetler eşitleniyor diyebiliriz.

GATE.İO KAYIT OLUP HT COIN ALMAK İÇİN (REFERANSLI): https://www.gate.io/ref/4040784

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak