Highstreet (HIGH) Token Nedir? Highstreet (HIGH) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Binance’den Yeni Listeleme Highstreet (HIGH) Token Nedir?

Highstreet alışveriş, oyunculuk, NFT'ler, geleneksel markalar ve kripto markalarını bir MMORPG oyununda buluşturan bir açık dünyalı meta evrendir. HIGH, Highstreet'in hizmet ve yönetişim tokenidir yönetişim, oyna-kazan ve gerçek dünya markalarından özel oyun içi NFT'ler satın almak için kullanılabilir.

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLUP HIGHSTREET TOKEN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Web Sitesi: https://www.highstreet.market/

Highstreet (HIGH) Token Nedir?
Highstreet, markalar için bir MMORPG’de Shopify deneyimi oluştururken aynı zamanda oyuncular için en ileri seviye metaverse deneyimini sağlar. Oyun konusunda deneyimli Maplestory ve World of Warcraft oyunlarının ekibinin Ready Player One ve Sword Art oyunları gibi gerçek dünyaya uygulanabilir bir metaverse sunar. HIGH ekosistemin işlev ve yönetişim tokenidir. Ayrıca alışveriş ve PlaytoEarn, oyunlar için özel NFT’leri satın almak için kullanılır.

Highstreet, bir MMORPG oyununda alışveriş, oyun, NFT’ler, geleneksel ve kripto markalarını birleştirme özelliğine sahip bir açık dünya metaverse’dir.

Highstreet bugünkü fiyatı $25,98 USD, 24 saatlik işlem hacmi $83.332.833 USD. HIGH / USD fiyatlarımızı gerçek zamanlı olarak güncelliyoruz. Highstreet son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #2800, piyasa değeri mevcut değil. Dolaşımdaki arz verisi mevcut değil ve maksimum seviyede. 100.000.000 HIGH coin.

Highstreet ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar Binance, Bitget, ZT, PancakeSwap (V2), ve . Listeleme yapan diğer borsaları bulabilirsiniz.

Highstreet, markalar için bir MMORPG'de Shopify deneyimi yaratırken aynı zamanda oyuncular için en üst düzey metaverse deneyimini sunar. Nintendo ve Sega klasiklerinden ilham alan, ekibimizin Maplestory ve World of Warcraft'taki ortak bağımlılığından cesaret alan ve nihayet çekirdek ekibimizin perakende müşterilere Karma Gerçeklik ile hizmet verme konusundaki 6 yıllık deneyimiyle pekiştirilen Highstreet, Ready gibi bir dünyaya gerçek bir uygulanabilir yol haritası sunuyor. Oyuncu Bir ve Sword Art Online. Bugün Highstreet, HTC, Palmdrive Capital ve Cherubic Ventures gibi geleneksel oyuncuların yanı sıra Mechanism, Animoca ve NGC gibi kripto Native şirketleri de dahil olmak üzere çok çeşitli bir yatırımcı grubunun katılmasından heyecan duyuyor

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLUP HIGHSTREET TOKEN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Binance, 17/12/2021 günü saat 10.00'da (TSİ) Highstreet'i (HIGH) listelemiş ve HIGH/BTC, HIGH/BUSD ve HIGH/USDT alım-satım çiftlerini işleme açmıştır.
Kullanıcılar, artık HIGH yatırarak alım-satım hazırlığı yapabilir
HIGH çekim işlemleri 18/12/2021 günü saat 10.00'da (TSİ) açılacaktır

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak