Green Beli (GRBE) Token Nedir? Green Beli (GRBE) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Green Beli, plastik atıkları azaltmak, yeşil bir yaşam tarzını teşvik etmek ve toplumun çevre bilincini artırmak amacıyla kurulmuştur. Green Beli, blok zinciri oyun dünyasını çevresel farkındalık ve sürdürülebilirlik kavramlarıyla birleştirme arzumuzdan ilham alarak oynayarak kazanılan bir Oyun geliştirdi. Bu oyun aracılığıyla Green Beli, ekosistem fonunun bir kısmını eko-aktiviteleri desteklemek için kullanmayı taahhüt eder. Daha büyük vizyonumuz, orijinal projemiz olan Green Map'i oyunla birleştirmek ve bu yeşil yerleri metaverse'e entegre etmektir.

Green Beli bugünkü fiyatı $0,136608 USD, 24 saatlik işlem hacmi $2.323.243 USD. GRBE / USD fiyatlarımızı gerçek zamanlı olarak güncelliyoruz. Green Beli son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #3026, piyasa değeri mevcut değil. Dolaşımdaki arz verisi mevcut değil ve maksimum seviyede. 1.000.000.000 GRBE coin.

Green Beli, plastik atıkları azaltmak, yeşil bir yaşam tarzını teşvik etmek ve medya kampanyaları aracılığıyla toplumun çevre bilincini artırmak amacıyla 2019 yılında kuruldu.

Green Beli projesinin bir parçası olarak, Green Beli oyna-kazan NFT Oyunu, bu tür eko-faaliyetler için fon toplamak amacıyla kripto para birimi platformunu kullanmak üzere tasarlandı.

Oyuna katılmak için, proje tarafından özel olarak yayınlanan GRBE jetonlarını ve NFT öğelerini satın almanız ve bunlara sahip olmanız gerekir. Green Beli, seçilen amaca gitmek için ağaç tohumları, arazi ve NFT öğelerinin satışından elde edilen gelirin en az %30'unu VEYA toplam Green Beli Ekosistem Fonu'nun %10'unu taahhüt eder. Buna göre, oyuna katılarak sadece iyi kazançlar elde etmekle kalmayacak, aynı zamanda çevreye fayda sağlayan destekleyici faaliyetlere de dolaylı olarak katkıda bulunacaksınız.

Token adı: Green Beli 
Token sembolü: GRBE

Web Sitesi: https://greenbeli.io/

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Green Beli (GRBE) Token nereden satın alabilirim?

Green Beli (GRBE) Token Nereden Satın Alabilirim

Green Beli (GRBE) Token NEREDEN ALINIR?

Green Beli (GRBE) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Green Beli (GRBE) Token  ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak