Gold Fever Native Token (NGL) Nedir? Gold Fever Native Token (NGL) Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Gold Fever, gerçek zamanlı savaş motorları, AAA grafikler ve zengin bir harita içeren çok oyunculu bir hayatta kalma strateji oyunudur. Oyun, oyun içi para biriminin bir yardımcı program olduğu ve harita kaynakları, oyuncu öğeleri ve ayrıcalıklı hakların NFT'ler olduğu benzersiz bir oyuncu ekonomisi sağlamak için blok zinciri teknolojisini entegre eder. Oyuncular, kaynakları çıkarmak ve harita NPC'leriyle savaşmak için oyuna özel bir karakter ve bir dizi temel öğe ile başlar. Savaş, işçilik ve arazi dışında yaşamanın diğer yolları aracılığıyla oyun içi seviyelerini oluştururlar. Karakterlerinin becerilerini geliştirmek, oyunun gerçek hedefinde başarılı olma şanslarını artırır: maceracı olarak altını yağmalamak veya yerli olarak saldırılara karşı başarılı savunma yapmak. 

Gold  Fever Nedir ?
Gold Fever, sınırlı kaynakları ve çeşitli NFT öğeleri etrafında merkezi olmayan bir ekonomi yaratmak için blok zincirinin gücünden yararlanan, oynaması ücretsiz, zorlu bir hayatta kalma RPG melezidir.

Rakip hiziplere karşı hızlı tempolu savaşlara girerken karanlık ve unutulmaz ormanın dehşetiyle yüzleşin. Karmaşık arazi ve çok çeşitli karakter güçlü ve zayıf yönleri, yoğun ve son derece stratejik dövüşler sağlar.

NGL Token Nedir ?
NGL, Gold Fever’ın kripto simgesidir. Borsalardan satın alınabilir veya oyun içinde kazılabilir. Jetonlarınızı oyundan bir dış cüzdana veya doğrudan bir borsaya aktarabilir ve nakde çevirebilirsiniz.

Tokenlar oyun içi varlıklar, kozmetikler satın almak için kullanılır veya indirimler, VIP Erişimi, Nadir Öğeler ve daha fazlasını elde etmenize yardımcı olacak haklar elde etmek için yakılabilir veya bir süreliğine geçici olarak kilitlenebilir .

NFT‘lerin gücü sayesinde yarattığınız, bulduğunuz veya satın aldığınız ürünlere sahip olun. Oyuncuların devasa dünyamızda gezinmesi ve oynaması için gereken altyapıyı geliştirmeye dahil olun veya pahalı uçaklar veya altın araçlar satın alın ve bunları diğer oyunculara kiralayın.

Token adı: Gold Fever Native
Token sembolü: NGL

Advert

Web Sitesi: https://goldfever.io/

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Gold Fever Native Token nereden satın alabilirim?

Gold Fever Native Token Nereden Satın Alabilirim

Gold Fever Native Token NEREDEN ALINIR?

Gold Fever Native Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Gold Fever Native Token  ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak