GamesPad (GMPD) Token Nedir? GamesPad (GMPD) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

GamesPad, Oyun, Metaverse ve NFT ile ilgili her şey için tek durak noktası olacak. Defi ürünlerine, kendi oyunlarımıza ve daha fazlasına sahip olacağımız gibi, erken aşamadaki projelere veya IDO'lara yatırım yapmak için bir katman elde etmek için insanların GMPD jetonlarına sahip olmaları gerekecek. Oyun, metaverse ve NFT projelerine erken aşamada yatırım yapmaları için perakende alıcılara erişim sağlamanın yanı sıra alandaki kurucuları ve projeleri desteklemek, projeleri topluluk ve loncalarla birleştirmek ve fon toplamalarına yardımcı olmak.

GamesPad bugünkü fiyatı ₺13,08 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺14.781.043 TRY. GMPD / TRY fiyatlarımızı gerçek zamanlı olarak güncelliyoruz. GamesPad son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #3245, piyasa değeri mevcut değil. Dolaşımdaki arz verisi mevcut değil ve azami seviye arzı. arz mevcut değil.

GamesPad ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar Gate.ioHuobi Global, PancakeSwap (V2), BigONE, Decoin, ve . Listeleme yapan diğer borsaları bulabilirsiniz.

GamesPad Hakkında

GamesPad bir oyun, meta veri deposu ve NFT ekosistemidir. Oyun başlangıçlarını bir konseptten yürütmeye ve halka açık lansmana kadar yönlendiren bütünsel bir platformdur. GamesPad ayrıca perakende alıcılara en güçlü kripto oyun projeleri tarafından inşa edilen geleceğe yatırım yapma fırsatı da sunuyor.

GamesPad, oyuna özel bir fırlatma paneli, oyun inkübatörü, NFT toplayıcı ve pazar yeri, çok zincirli getiri toplayıcı, büyük oyun stüdyosu ortaklıkları, bahis ve çiftçilik havuzları ve şirket içi oyun geliştirme stüdyosunu bir araya getiren dünyanın ilk 360 derecelik blok zinciri oyun platformudur. hepsi bir yerde.

Token adı: GamesPad
Token sembolü: GMPD

Web sitesi: https://gamespad.io/

GamesPad (GMPD) Token nereden satın alabilirim?

GamesPad (GMPD) Token NEREDEN ALINIR?

GamesPad (GMPD) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP GamesPad (GMPD) Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Gate.İo Puanlar Ne İşe Yarıyor? Gate.io Borsası Nasıl Kullanılır?

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak