Fantom Maker (FAME) Token Nedir? Fantom Maker (FAME) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Fantom Maker, tüm ekosistemi kaliteli projelerin kuluçka ve lansmanı ile zenginleştirmeyi amaçlayan Fantom Opera'daki ilk fırlatma rampası. Fantom Maker, tüm pay sahipleri için garantili tahsis, bir balina önleme sistemi ve sahip olmayanlar için tahsisler içeren kademesiz bir fırlatma rampası.

Adından da anlaşılacağı gibi, Fantom Maker, öncelikle Fantom ekosisteminde çalışmak üzere oluşturulmuş bir fırlatma rampasıdır. Bir fırlatma rampası olarak Fantom Maker, erken aşama Fantom tabanlı jeton satışlarına maruz kalma sağlamak için jeton tabanlı bir erişim sistemi kullanarak Fantom ekosistemindeki fırsatlara erişimi demokratikleştirmek için kullanılır.

Platform, Ethereum ve Binance Akıllı Zinciri (BSC) tabanlı merkezi olmayan bağış toplama alanına hükmetmeye devam eden çılgınca başarılı DAO Maker ekosistemi ile ilişkilidir.

Fantom Maker'ın yerel yardımcı programı simgesi $FAME olarak bilinir. Bu öncelikle, her bir sahibinin yaklaşan her IDO'da alacağı tahsis boyutunu belirlemek için kullanılır ve daha fazla jeton daha büyük tahsislerle sonuçlanır.

Platform, Halvings sermayesinin kurucusu ve sahibi olan CEO Maurizio Esposito ve kripto para piyasası ve nişleri hakkında derin bir anlayışa sahip deneyimli bir girişimci ve iş geliştiricisi tarafından yönetiliyor. Diğer önde gelen ekip üyeleri arasında, hem hükümet hem de Fortune 500 şirketleri ile çalışan deneyimli bir danışman ve BT uzmanı olan Fantom Maker'ın kurucu ortağı David Braut yer alıyor. David Braut, NFT tabanlı bir DeFi ödünç verme platformu olan Themis'in kurucu ortağı olarak biliniyor.

DAO Maker'dan Hassan Sheikh, anlaşma akışı, büyüme ve stratejiye yardımcı olarak danışman olarak da görev yapıyor.

Token adı: Fantom Maker
Token sembolü: FAME

Web sitesi: https://www.fantommaker.com

Fantom Maker (FAME) Token nereden satın alabilirim?

Fantom Maker (FAME) Token NEREDEN ALINIR?

Fantom Maker (FAME) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Fantom Maker (FAME) Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak