Everdome (DOME) Token Nedir? Everdome (DOME) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Everdome token, markaları ve insanları bir araya getirecek, en gerçekçi web3 deneyimini oluşturmak amacıyla en hiper gerçekçi metaverse yaratmayı hedefliyor. NFT'lerin, arazi satışlarının, pazaryerlerinin ve piyasadaki en kaliteli avatarların yaratılması ve kolaylaştırılması yoluyla Everdome, sanal dünyadaki yaşamı tanımlayacak ve markaların ve bireylerin mümkün olan en yüksek kalitede etkileşime girmesi için bir yer sağlayacaktır.

Everdome ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar Gate.ioOKX,Hotcoin Global,BKEX,PancakeSwap (V2)

Sanal gerçeklik (VR) ve artırılmış gerçeklik (AR) endüstrileri son birkaç yılda muazzam bir şekilde büyüdü. Ancak, ana akım haline gelmeden önce çözülmesi gereken birçok sorun var. Bir sorun, gerçekçi avatarların olmamasıdır. Sanal dünyalardaki mevcut avatarlar çok karikatürümsü ve gerçek dışı göründüğü için, bu dünyalarda insanların birbirleriyle ilişki kurmaları zorlaştı. Everdome Metaverse, avatarları daha gerçekçi hale getirerek bu sorunu çözmeyi hedefliyor.

Everdome Metaverse, Metahero ile ortaklaşa olarak hiper gerçekçi bir Metaverse 3.0 deneyimi sunmayı hedefliyor. Everdome, gerçek hayata benzeyen sanal öğeler ve avatarlar yaratabilecek. Yani avatarlar bir insan yüzü kadar gerçek görünecek şekilde yapılabilir. Bu, 3D tarama teknolojisini son teknoloji VR ve AR teknolojisiyle birleştirerek mümkün olur.

Everdome Metaverse, ultra gerçekçi 3D oluşturmak için 3D tarama teknolojisini kullanır. 3D tarama, avatarın taranmasına ve kullanıcının yüzünün tam şekli ve boyutunda modellenmesine olanak tanır. Bu, avatarı gerçekçi ve gerçekçi kılar. Ancak, orada bitmiyor. Teknoloji, avatarlar için sanal aksesuarlar bile oluşturabilir. Örneğin, avatarlara sanal kemerler, ayakkabılar ve diğer aksesuarlar eklenebilir. Bu öğeler mümkün olduğunca gerçekçi görünmek için yapılmıştır.

Everdome Metaverse, hiç şüphesiz sanal gerçeklik endüstrisinde devrim yaratacak. Son olarak Metaverse oyunlarında sizin gibi oynayabilecek ve video konferanslarda tam olarak sizin gibi görünebileceksiniz. Genel olarak, Everdome Metaverse yeni bir sanal gerçeklik çağı getirme potansiyeline sahip heyecan verici bir projedir.

Token adı: Everdome
Token sembolü: DOME

Web sitesi: https://everdome.io/

Everdome (DOME) Token nereden satın alabilirim?

Everdome (DOME) Token Nasıl Satın Alabilirim

Everdome (DOME) Token NEREDEN ALINIR?

Everdome (DOME) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Everdome (DOME) Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak