DOSE Token Nedir? DOSE Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

DOSE Token Fitness metaverse oluşturma: Egzersiz yaptığınız için ödüllendirin! OliveX, oyuncuların evde, spor salonunda veya dışarıda egzersiz yapabileceği ve oyun içi ödüller kazanabileceği bir fitness metaverse inşa ediyor. Tüm bu deneyimler, DOSE yardımcı programı belirteci ile bağlantılıdır. OliveX'in portföyündeki şu üç proje DOSE'u entegre edecek: 22 Pushups, KARA Smart Fitness™ ve yepyeni bir sesli macera olan Dustland Runner. Dustland Runner, başarılı Zombies, Run! 1 milyondan fazla indirilen ve 50.000 ücretli abonesi olan oyun. Uygulama, ödüllü bir hikayenin parçası olan ve oyuncuların fitness hedeflerini ve ilerlemesini izleyen 200 görev içeriyor.

DOSE, satın alma, fayda ve eylem simgesidir ve OliveX oyunlaştırılmış fitness ekosisteminin kalbinde yer alır. Oyuncular, Dustland Runner ve diğer deneyimlerde antrenmana dayalı oyun oynamayı tamamlamak için DOSE jetonları alacaklar. Bu jetonlar öğelerin kilidini açmak, NFT satın almak ve özel etkinliklere ve oyun modlarına katılmak için kullanılabilir.

Dustland Runner, gerçek dünyada koşmaya devam etmenin anlatıyı ilerlettiği ve maceranızı yükseltmek ve ilerletmek için kullanabileceğiniz sanal ödüller (NFT'ler / DOSE jetonları) kazandığı dünyanın ilk Proof of Workout sesli oyunudur.

Six to Start'ın yardımıyla OliveX tarafından inşa edilen Dustland Runner, başarılı Zombies Run! oyun motoru ve çevrimiçi platform; farklı cihazlarda sesli koşu maceraları sunmak ve oyuncuların kondisyon hedeflerini ve ilerlemesini izlemek için sınıfının en iyisi. Dustland Runner ayrıca Zombies, Run! sağlar.

Token adı: DOSE

Token sembolü: DOSE

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

DOSE Token nereden satın alabilirim?

DOSE Token Nereden Satın Alabilirim

DOSE Token NEREDEN ALINIR?

DOSE Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP DOSE Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak